Zijdouches

Wilt u een zijdouche kopen? Wij hebben een uitgebreid assortiment zijdouches. Let bij het kopen van een zijdouche op de kwaliteit. Voor deskundig advies kunt u terecht bij Douche Concurrent.

16 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

16 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Luxe zijdouches voor een weldadige ervaring. Geniet van de jets vanuit de zijkant, die ervoor zorgen dat het water in de douche van alle kanten lijkt te komen. Beschikbaar in een ronde of vierkante uitvoering, afhankelijk van de rest van het ontwerp van de douche en de badkamer.

Netjes afgewerkt in een luxe materiaal. Bijvoorbeeld in 10x10cm en chroom, waarmee u kiest voor een fijne zijdouche. Met voldoende kracht voor een stevige waterstraal. Fijne jets vanuit de zijkant van de douche, die ervoor zorgen dat u uw douche in een wellness kunt veranderen.

Luxe in de douche

De jets vanuit de zijkant van de douche zorgen voor een weldadig gevoel van luxe. Met voldoende kracht en netjes in te bouwen, zodat u die op de wand weg kunt (laten) werken. Bekijk online de zijdouches die er beschikbaar zijn of kom naar onze showroom. We kunnen u daar de douchejets laten zien en aangeven hoe u daarmee zorgt voor een mooie luxe douche in de badkamer. En heeft u vragen? Onze specialisten staan daar graag voor u klaar.

Zijdouches en jets kopen

Zijdouches of jets voor de zijkant van de douche kopen? Wij zorgen voor de modellen waar u naar op zoek bent. Een zijdouche bestellen doet u eenvoudig in onze webshop. Of bekijk ook de rest van ons douchegarnituur, zodat u daarmee online inspiratie op kunt doen. En heeft u vragen? Kom naar onze showroom. We laten u daar graag de zijdouches zien, net als de andere mooie materialen voor een luxe douche-ervaring.