Stortdouche

Wilt u een stortdouche kopen? Wij hebben een uitgebreid assortiment stortdouches. Let bij het kopen op het materiaal en de vorm van de stortdouche. Voor deskundig advies kunt u terecht bij Douche Concurrent.

502 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

502 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Een stortdouche uit het plafond: voor een oase van water en een heerlijk gevoel van luxe. Netjes ingebouwd in het plafond of vanuit de wand: u heeft binnen onze brede collectie de keuze uit verschillende modellen.

Altijd goed van kwaliteit en bijvoorbeeld afgewerkt in chroom of RVS. Stem de keuze voor het materiaal af op de andere douche- en badproducten die u gebruikt. Voor een stortdouchekop met een bijzonder mooie uitstraling, waaronder u heerlijk kunt douchen.

Inbouw stortdouche: uit het plafond

De inbouw stortdouche kunt u (laten) inbouwen in het plafond. Op die manier werkt u de leidingen netjes weg en is alleen de douchekop te zien. Het zorgt voor een moderne opstelling in de badkamer. Bovendien bespaart het eenvoudig ruimte, omdat u geen complete doucheset aan de wand hoeft te bevestigen.

Bekijk daarnaast onze regendouches en de verschillende douche accessoires die er beschikbaar zijn. Op die manier krijgt u een goed beeld van het brede assortiment, waaruit u de keuze heeft bij u in de badkamer.

Stortdouchekop kopen

Een stortdouche kopen en daarvoor benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de verschillende stortdouchekoppen, net als de alternatieven die er beschikbaar zijn. Voor een goed beeld van al onze douches, waarmee we ervoor zorgen dat u de badkamer precies zo kunt inrichten als hoe u het voor ogen heeft.

Heeft u vragen over de stortdouchekop of over de inbouw daarvan in het plafond? Onze specialisten vertellen u er graag meer over, zowel online als bij ons in de showroom. Kom bij ons langs om uw stortdouche samen te stellen of bestel de set die u wilt gebruiken eenvoudig online. Bij Douche Concurrent is het bestellen van een stortdouche heel eenvoudig. Wij gaan er mee aan de slag, zodat u die vervolgens zo snel mogelijk in huis heeft.