Regendouche

Wilt u een regendouche kopen? Wij hebben een uitgebreid assortiment regendouches. Let bij het kopen op het materiaal en de vorm van de regendouche. Voor deskundig advies kunt u terecht bij Douche Concurrent.

723 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

723 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

De regendouche kennen we ook wel als een stortdouche. In het Engels spreken we van een showerpipe of een rainshower. Het grote voordeel van de regendouche is dat het water recht omlaag komt storten, zodat u er gemakkelijk onder plaats kunt nemen. Er is uiteraard sprake van een relatief grote hoeveelheid water, al zijn er ook waterbesparende modellen beschikbaar. U kunt de regendouche aansluiten op een bestaande kraan of een model bestellen waar ook een nieuwe kraan bij zit. In de meeste gevallen gaat het om een standaard thermostaatkraan, als alternatief kunt u kiezen voor een regendouche met een badkraan.

Regendouche doucheset

Op zoek naar een regendouche en het liefst gebruik maken van een complete doucheset? Houd er rekening mee dat u gebruik kunt maken van een inbouw of een opbouw regendouche, afhankelijk van of u de leidingen in de wand wilt wegwerken of u het tegelwerk liever wilt laten zitten. De complete doucheset zal in ieder geval bestaan uit de douchekop, een handdouche en een douchestang om die aan op te hangen. Desgewenst kunt u een model met een kraan en dus ook de aansluiting van de kraan naar de regendouche bestellen. Op die manier zorgt u eenvoudig voor een complete regendouche doucheset.

Douchekop voor een regendouche

Heeft u niet de volledige doucheset nodig, wilt u met een douchekop in een groot formaat zorgen voor een mooie regendouche in de badkamer? Het is in veel van de gevallen goed mogelijk om een grotere douchekop op de bestaande kraan te zetten. Het is uiteraard van belang om op voorhand de waterdruk te controleren, om na te gaan of die voldoende hoog is. U kunt dan een van de regendouches kopen en er met de grote douchekop voor zorgen dat u onder een waterval van water kunt douchen.

Regendouche kopen

Online een regendouche kopen en benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Het is voldoende om op uw gemak een keuze te maken uit de diverse modellen. We zorgen bij Douche Concurrent voor een uitgebreid assortiment van de verschillende topmerken. De douchekoppen zijn gemaakt van de beste materialen, zodat u daarmee een uitstekende keuze maakt. Blader door de regendouches en bestel het model van uw voorkeur online. Na uw online aankoop gaan we daar direct mee aan de slag. Dit betekent dat u de nieuwe regendouche daarna zo snel mogelijk in huis heeft om die direct aan te (laten) sluiten.