Handdouche

Wilt u een handdouche kopen? Wij hebben een uitgebreid assortiment handdouches. Let bij het kopen van een handdouche op het materiaal. Voor deskundig advies kunt u terecht bij Douche Concurrent.

151 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

151 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

De handdouche laat zich gemakkelijk richten, dankzij het compacte formaat. Gebruik de handdouche binnen een complete doucheset voor een regen- of inloopdouche of maak hier gebruik van in een douchecabine. De douchekop kunt u eenvoudig aan een stang bevestigen om daarmee te douchen. Haal de douchekop eraf om die specifieker te richten tijdens het afspoelen en de douchewanden zelf schoon te maken. Maximale flexibiliteit met de handdouche, desgewenst in combinatie met de slang om die gemakkelijk aan de kranen die u heeft zitten te bevestigen.

Handdouche met slang

Bekijk de handdouche met slang waarmee u gebruik maakt van een complete set of zoek naar de afzonderlijke douchekoppen in de verschillende materialen. U heeft de keuze uit RVS en chroom of messing. Bekijk tevens de verschillende ontwerpen van de douchekoppen en handdouches. Op zoek naar verschillende standen voor een harde of juist meer ontspannen straal? We zorgen er met ons aanbod handdouches en modellen met slang voor dat u daar online op uw gemak uw keuze uit kunt maken.

Handdouche kopen

De handdouche kunt u online kopen, bestellen is eenvoudig. Wij zorgen er vanuit voorraad voor dat u die zo snel mogelijk in huis heeft. Bekijk de handdouches en handdouches met slang van merken zoals Wiesbaden, waarmee u automatisch kiest voor de best mogelijke kwaliteit. Combineer de compacte douchekoppen met bijvoorbeeld de hoofddouche en een doucheslang, net als met de verschillende douche accessoires die er beschikbaar zijn om de badkamer in het geheel en de douche in het bijzonder verder af te werken.