Glijstangsets

Wilt u een glijstangset kopen? Wij hebben een uitgebreid assortiment glijstangset. Let bij het kopen van een glijstangset goed op het materiaal. Voor deskundig advies kunt u terecht bij Douche Concurrent.

359 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

359 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Glijstang kopen

De glijstangsets zorgen voor een complete doucheset, bestaande uit bijvoorbeeld de stang voor aan de wand, de douchekop en de slang naar de douchekop. Uiteraard zorgen we voor een heldere gebruiksaanwijzing om de complete set te monteren, zodat u daar direct gebruik van kunt maken. Op zoek naar een van de complete glijstangsets of benieuwd naar de glijstang merken die we voeren? We zorgen voor een breed assortiment, aan de hand waarvan u online een keuze kunt maken voor een van de modellen.

Complete glijstangsets

De complete glijstangsets bestaan uit de verschillende belangrijke onderdelen. Specifiek op zoek naar een regendouche set zodat u kunt rekenen op meer water uit de douchekop? De set bestaat uit de douchestang, de doucheslang en natuurlijk de handdouche of de douchekop waar u gebruik van wenst te maken. De verschillende onderdelen in de glijstangsets zijn mooi op elkaar afgestemd, bijvoorbeeld in staal of in chroom. U kunt de sets afstemmen op de accessoires die u in de badkamer heeft zitten, net als de andere materialen die u in de douche gebruikt. Op die manier sluiten de glijstangsets mooi aan bij de rest van het interieur.

Douche glijstang

Heeft u van de glijstangsets alleen de glijstang nodig? Deze zijn ook los verkrijgbaar, zodat u daar de douchekop en de doucheslang niet bij hoeft te bestellen. Binnen de sets uit ons brede gamma kunt u uiteraard rekenen op de bevestigingsmaterialen die u daarbij nodig heeft. Dat betekent dat u de complete sets eenvoudig aan de wand in de badkamer kunt bevestigen, zodat u daar direct gebruik van kunt maken. De glijstangsets kunt u eenvoudig online kopen, wij zorgen ervoor dat u daar vlot de beschikking over heeft.

Glijstangsets kopen

Online een glijstangset of glijstang kopen en op zoek naar de regendouches of juist de kleinere modellen met een handdouche? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, wij zorgen voor een breed assortiment waar u online op uw gemak een keuze uit kunt maken. Aan de hand daarvan kunt u online een glijstangsets kopen, bijvoorbeeld van een van de merken waarvan u ook de douchekraan al heeft zitten. U kunt de sets aan de wand bevestigen en die bovendien aansluiten op de douchekraan waar u gebruik van maakt. Zorg er dus voor dat het materiaal van de glijstangsets en de kranen gelijk is, zodat het geheel er netjes uit komt te zien. Wilt u online een set met de glijstang en andere onderdelen bestellen? Wij maken de verzending zo snel mogelijk voor u in orde.