Doucheset

Wilt u een doucheset kopen? Wij hebben een uitgebreid assortiment douchesets. Let bij het kopen op het materiaal en de type kraan. Voor deskundig advies kunt u terecht bij Douche Concurrent.

692 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

692 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Doucheset kopen voor uw badkamer

Doucheset kopen - De relevantie van een doucheset is waarschijnlijk het hoogst in vergelijking met de rest van de douche. De doucheset bepaalt namelijk wat voor waterstraal je hebt en reguleert de temperatuur van het water. Natuurlijk zijn er douchesets met meerdere standen, waardoor u de waterstraal kunt aanpassen aan uw gemak.

Een doucheset bestaat uit een douchekop, doucheslang en een douchestang waaraan je de douchekop kunt ophangen. Het grote voordeel van een doucheset is dat u de verschillende onderdelen niet meer los hoeft te kopen en samenstellen. Onze douchesets zijn in staal en chroom verkrijgbaar. Maar voor een echte wellness-ervaring ga je voor een douchekolom. Deze exclusieve doucheset maakt uw badkamer excentriek en exclusief.

Doucheset samenstellen is kinderlijk eenvoudig

Deze douchesets zijn van hoogwaardige kwaliteit. Uiteraard is dit niet ten koste van het design gegaan. De douchesets hebben een keramische binnenwerk die ervoor zorgen dat de doucheset robuust is. Voor een spotgoedkope prijs heeft u een eersteklas doucheset.

U kunt uw doucheset zelf samenstellen. U kunt kiezen tussen een ronde, ovale of vierkante douchekop. Daarnaast kunt u een doucheset nemen met of zonder zijdouche. Uw doucheset assembleren gebeurt uiteraard in de juiste prijsklasse. Vervolgens kunt u uw doucheset eenvoudig bestellen.

Goedkope doucheset

De voordelen van douchesets zijn dat ze voordeliger zijn dan inbouwsets en daarnaast zijn ze heel makkelijk te installeren. Ook zijn een deel van onze douchesets waterbesparend. Naast het feit dat dit goed voor het milieu is, bespaart u ook op uw energiekosten. Bestel nu hierboven uw doucheset naar wens!