Douchekop

Wilt u een douchekop kopen? Wij hebben een uitgebreid assortiment douchekoppen, zoals een douchekop met slang, waterbesparende douchekop en nog veel meer! Let bij het kopen van een douchekop op het materiaal en de vorm. Voor deskundig advies kunt u terecht bij Douche Concurrent.

130 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

130 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Douchekop: belangrijk onderdeel in de badkamer

De douchekop bepaalt de waterstralen in de douche en is daarmee verantwoordelijk voor een belangrijk onderdeel in de badkamer. U heeft de keuze uit grote douchekoppen voor een regendouche en kleinere handdouches die u specifieker kunt richten. Bekijk de verschillende douchekoppen met slang die u online kunt kopen, net als de modellen die u op een bestaande doucheset kunt aansluiten. We zorgen er met het grote assortiment van topmerken zoals Wiesbaden voor dat u kunt rekenen op de beste kwaliteit.

Douchekop met slang

Op het moment dat u een douchekop gaat aanschaffen, is het natuurlijk wel zo fijn als daar direct een slang bijgeleverd wordt. Zo weet u zeker dat alles past en goed op elkaar aansluit. Bij Douche Concurrent hebben we een aantal douchekoppen met slang in ons assortiment.

Toch kan het handig zijn om te kijken naar een losse douchekop met losse slang. Er bestaan namelijk vele soorten slangen, waardoor u helemaal zelf kunt kiezen welke goed in uw badkamer past. Heeft u bijvoorbeeld liever een doucheslang van 1 meter of 2 meter? En vindt u het mooi als deze geribbeld is of juist niet? Daarnaast zijn er ook meerdere opties als het gaat om de kleur en het materiaal.

Een waterbesparende douchekop is ideaal

Een regendouche verbruikt enorm veel water per douchebeurt. Het kan dus zeker fijn zijn om er een handdouche bij te kopen. Dit is dan uw waterbesparende douchekop! Deze verbruikt namelijk veel minder water, wat een hoop kosten kan schelen.

Heerlijk ontspannen dankzij een douchekop met harde straal

Komt uw lichaam helemaal tot rust als u onder een douchekop met harde straal staat? Dan is het misschien een idee om douchekoppen te bekijken met meerdere standen. Deze kunt u dus zelf verstellen, waardoor u zelf in de hand heeft welke straal u het fijnst vindt. Dit is overigens ook ideaal als er meerdere mensen in huis wonen. Zo kan iedereen voor zichzelf bepalen welke stand hij of zij het ideaalst vindt. Zo kunt u genieten van een douchekop met een harde straal en iemand anders kan vervolgens kiezen voor een zachtere straal!

Zwarte douchekop: trendy

Op dit moment is zwart een ontzettend populaire kleur in de badkamer. Vrijwel alles is in deze tint beschikbaar, denk aan een zwarte douchecabine, wastafel en accessoires. Gelukkig is er ook een zwarte douchekop beschikbaar, zodat deze helemaal past bij de rest van de badkamer! Combineer het met donkere tegels om een industrieel effect te krijgen, of juist met lichte tegels zodat er een mooi contrast ontstaat.

Goedkope douchekop scoren

Bent u op zoek naar een goedkope douchekop? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een aantal opties voor minder dan €25,-! Zo scoort u een kwalitatief goede en goedkope douchekop voor uw nieuwe badkamer. Ook hebben wij regelmatig aanbiedingen, houd deze dus goed in de gaten.

Douchekop kopen

Een grote douchekop kopen of op zoek naar een onderdeel met slang binnen een complete set? Bekijk de verschillende douchekoppen bij ons uit het assortiment, we zorgen er daarmee voor dat u de keuze heeft uit diverse merken, materialen en modellen. De douchekop kunt u combineren met een glijstangset en bijvoorbeeld een douchearm of doucheslang, zodat u de complete doucheset naar wens kunt samenstellen. Bij Douche Concurrent kunt u uw douchekop eenvoudig bestellen. Bekijk bovendien onze douche accessoires in dezelfde materialen.