Douchedeur 140 cm

Een douchedeur 140 cm biedt u veel ruimte om een comfortabele doucheruimte te creëren. Bekijk ons assortiment douchedeuren van 140 cm breed. Deze douchedeuren bestaan vaak uit meerdere delen, zoals een vaste wand of meerdere schuifdeuren. Meer weten? Lees hier ons advies over douchedeuren.

9 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

9 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Douchedeur 140 cm

Een douchedeur 140 cm breed is een fijne, brede douchedeur, waarmee u een grote doucheruimte gemakkelijk waterdicht kunt maken. Een praktische oplossing en verkrijgbaar in verschillende varianten. Plaats de douchedeur 140 cm gemakkelijk in nis, ofwel twee muren. Met de verstelbare muurprofielen zorgt u er eenvoudig voor dat de douchedeur netjes recht staat. Of kies voor een douchedeur met nette scharnierpunten voor een subtiele look.

Draaideur, schuifdeur of vouwdeur?

Bij een douchedeur 140 cm is het belangrijk goed te kijken naar de manier waarop de douchedeur opent. Zo zijn er de welbekende draaideuren als douchedeur 140 cm, die u open draait om zo in- en uit te stappen. Heeft u weinig ruimte voor een openslaande deur? Kies dan voor een handige vouwdeur of schuifdeur. Met deze ruimtebesparende opties hoeft u minder rekening te houden met andere meubels of sanitairartikelen.

Douchedeur 140 cm kopen bij Douche Concurrent

Op zoek naar een mooie douchedeur 140 cm? Blader rustig door ons assortiment met de verschillende douchedeuren van 140 cm breed. Een fijne maat voor een comfortabele douche. Bekijk ook eens de aanbiedingen voor een douchedeur met een scherpe prijs. Een douchedeur 140 cm bestellen is vervolgens heel eenvoudig. En wij doen vervolgens de rest en zorgen ervoor dat u de douchedeur zo snel mogelijk in huis heeft. Een douchedeur 140 cm kopen, maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!