Douchedeur

Wilt u een douchedeur kopen? We helpen u graag op weg met het juiste advies. Ga eerst na wat voor soort deur je wilt hebben! U kunt namelijk kiezen uit verschillende douchedeuren met hun eigen manier van sluiten. Over veiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken. Meer weten? Bekijk ons advies over douchedeuren!
Wat voor douchedeur zoekt u?

265 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

265 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Douchedeur kopen

Een douchedeur is een belangrijk onderdeel van de hedendaagse badkamer, ongeacht welk type douchedeur u wilt gebruiken. Of het nu gaat om een douchedeur tussen een tweetal wanden of een douchedeur tussen muren, u wilt een zo goed mogelijke afsluiting van de plek waar u dagelijks zal gaan douchen. Een douchedeur is essentieel om de douchecabine of inloopdouche mee af te sluiten.

Douchedeur modellen met glas

Douche Concurrent heeft verschillende modellen douchedeuren. Douchedeuren met een schuifdeur, douchedeuren met een draaideur of de innovatieve, roterende douchedeuren. Naast de doorzichtige douchedeuren, hebben we ook douchedeuren van spiegelglas. Deze douchedeuren hebben een zeer moderne look. Ook hebben we de douchedeur Klik-Fit Trend, de nieuwste trend op sanitair gebied. Dit systeem vergemakkelijkt en versnelt het plaatsen van de douchedeur. Er hoeft zelfs niet meer geboord of geschroefd te worden. Kiest u voor een douchecabine dan heeft u helemaal geen douchedeur nodig, deze zit er namelijk bij.

Douchedeuren

Een voordeel van doorzichtige douchedeuren is dat de rest van de badkamer optisch gezien groter lijkt. Dit is handig voor badkamers met weinig ruimte en zorgt voor een egaal design in uw badkamer. Een douchedeur is eenvoudig te bestellen in de webshop van Douche Concurrent.

Populaire maten

Douchedeur eenvoudig te reinigen

Iedereen wil een unieke badkamer. Douche Concurrent kan dit realiseren aan de hand van onze douchedeuren. Ook door het innovatieve NANO-glas kan Douche Concurrent de onderhoud vergemakkelijken. Doordat zeepresten niet blijven kleven aan de douchedeur, wordt het schoonmaken van de douchedeur heel simpel. Er blijven geen sporen achter op de douchedeur.

In het kort, Douchedeuren zijn belangrijk voor een fraaie afsluiting van de badkamer. Naast de alledaagse douchedeuren heeft Douche Concurrent ook grensverleggende douchedeuren, zoals de douchedeur met NANO-glas en de Klik-Fit Trend douchedeur. Naast douchedeuren kun je bij ons ook een douchescherm kopen.