Wiesbaden douchecabine

Een Wiesbaden douchecabine biedt u een stijlvolle ruimte waar u comfortabel kunt douchen. De douchecabines van Wiesbaden zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en designs. Bekijk de verschillende gesloten en complete douchecabines en let goed op de afwerking. Meer weten? Lees ons advies over douchecabines.
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 36 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 36 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Wiesbaden douchecabine

Wit u een Wiesbaden douchecabine kopen? Wiebaden is één van de betere sanitair merken, met douchecabines van hoge kwaliteit. U heeft bij Wiesbaden keuze uit verschillende afmetingen, zoals het populaire 90x90 cm of 100x100 cm. Of kies een grotere douchecabine, zodat u alle ruimte heeft om comfortabel te kunnen douchen. Bekijk de verschillende modellen en bestel de Wiesbaden douchecabine die goed in uw badkamer past, bijvoorbeeld een douchecabine met een praktische schuifdeur.

Wiesbaden douchecabine in verschillende vormen

Elke soort badkamer vraagt weer een ander design douchecabine. Welke soort douchecabine u koopt heeft veel invloed op de uiteindelijke uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor een vierkante of vijfhoekige Wiesbaden douchecabine voor een strakke look. De rechte lijnen passen perfect in een moderne badkamer. Of kies voor een kwartronde Wiesbaden douchecabine, voor een wat zachtere uitstraling, passend bij bijvoorbeeld de klassieke badkamer. De verschillende vormen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, voor elke soort badkamer.

Let goed op de hoogte van de douchecabine

Kijk bij het kopen van een Wiesbaden douchecabine ook goed op de hoogte van de cabine. Het is belangrijk dat de cabine bijvoorbeeld niet te hoog is, zodat deze niet meer in de badkamer past. Let er ook op dat de douchecabine hoger zal uitkomen, wanneer u de Wiesbaden douchecabine op een douchebak zet. Een te lage douchecabine kan soms resulteren in douchewater dat via de bovenkant de rest van de badkamer in komt. En wist u dat u een Wiesbaden douchecabine ook direct op de tegelvloer kunt plaatsen? Op deze manier loopt uw tegelvloer over gelijk door, voor een ruimtelijk effect.

Wiesbaden douchecabine kopen bij Douche Concurrent

Een Wiesbaden douchecabine kunt u eenvoudig bestellen via de webshop van Douche Concurrent. U vindt hier een uitgebreid assortiment van verschillende soorten afmetingen en designs. Bekijk en vergelijke de verschillende modellen en bestel uw Wiesbaden douchecabine eenvoudig en snel. Nadat we uw bestelling binnen hebben, gaan we hier direct mee aan de slag. Zo zorgen we ervoor dat u uw Wiesbaden douchecabine zo snel mogelijk in huis heeft.

Wilt u graag meer weten over het kopen van een Wiesbaden douchecabine? Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem daarom gerust contact met ons op via de e-mail, de telefoon of de live chat. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Schiedam. Hier staan onze badkamerexperts elke dag voor u klaar.