Douchecabine Vierkant

Wilt u een vierkante douchecabine kopen? Bekijk ons uitgebreide assortiment vierkante douchecabines bij Douche Concurrent. Let bij de aanschaf goed op de afwerking van het glas en het profiel en vergelijk de verschillende prijzen. Hulp nodig bij het kiezen? Bekijk ons advies over douchecabines.
 • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
 • Tot 10 jaar garantie op douches
 • Showroom van ruim 1000 m2
 • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 123 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 123 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Een douchecabine met een vierkante vorm kopen? De vierkante douchecabine zorgt ervoor dat u optimaal gebruik kunt maken van de ruimte die er binnen beschikbaar is. U heeft de vrijheid om u ongestoord te bewegen, vooral wanneer u gebruik maakt van een van de grotere afmetingen. De vierkante douchecabines zijn beschikbaar in 80x80 cm, 90x90 cm en bijvoorbeeld 100x100 cm. U kunt de verschillende vierkante douchecabines online met elkaar vergelijken en die direct online kopen, u hoeft daar de deur niet voor uit.

Complete vierkante douchecabine

Wilt u een complete vierkante douchecabine kopen, waarmee u ervoor zorgt dat u alle onderdelen in huis haalt om de cabine zelf in elkaar te kunnen zetten? Het gaat uiteraard om de glazen wanden van de douchecabine, net als om de eventuele bak en de achterwand indien u daar gebruik van wenst te maken. Daarnaast bevat een complete douchecabine met vierkante vorm alle materialen die u nodig heeft om het geheel te monteren en voor een stevig geheel te zorgen. U kunt daar zonder problemen zelf mee aan de slag, de vierkante douchecabines laten zich op een gemakkelijke wijze in elkaar zetten.

Vierkante douchecabine met achterwand

Zoekt u specifiek naar een vierkante douchecabine met achterwand? U zorgt er daarmee voor dat er een stevige constructie ontstaat, onder andere van toegevoegde waarde wanneer het tegelwerk niet tot aan de bovenkant van de wand is afgemaakt. U voorkomt daarmee dat er waterschade kan ontstaan aan de wand, in plaats daarvan zorgt u er met de achterwand voor dat alles netjes blijft. Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende vierkante douchecabines, zowel met als zonder achterwand. U kunt ze online met elkaar vergelijken of contact opnemen voor meer informatie over de voor- en nadelen.

100x100 cm of een andere maat

U kunt online een 100x100 cm vierkante douchecabine bestellen, net als de modellen op basis van 90x90 cm of 80x80 cm. Heeft u al een douchecabine staan en zoekt u naar een nieuw model? U kunt aan de hand van het huidige model dan de ideale maat nagaan. Indien u nog geen douchecabine heeft is het de moeite waard bij anderen de maten eens op te nemen of naar een winkel in douchecabines te gaan. Vervolgens kunt u online een vierkante douchecabine kopen, zodat u daar een zo scherp mogelijke prijs voor betaalt.