Sealskin douchecabine

Bent u op zoek naar een Sealskin douchecabine? Bekijk ons uitgebreide assortiment douchecabines van Sealskin. Kies uit verschillende afmetingen, zoals het populaire 90x90 cm of 100x100 cm. Let ook goed op de afwerking van het glas en het profiel. Wilt u meer info over de aanschaf? Lees dan ons advies over douchecabines.
 • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
 • Tot 10 jaar garantie op douches
 • Showroom van ruim 1000 m2
 • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 74 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 74 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Sorteer op

Sealskin douchecabine

Sealskin is één van de betere sanitair merken, een goede keuze dus wanneer u een douchecabine wilt kopen. Een Sealskin douchecabine is verkrijgbaar in vele verschillende afmetingen en designs. Bij Douche Concurrent vindt u meer dan 200 verschillende Sealskin douchecabines. Een douchecabine kopen van 90x90 cm of 100x100 cm is daarom eenvoudig. Of kies een grotere Sealskin douchecabine, zoals 120x120 cm. Hiermee heeft u voldoende ruimte om comfortabel te kunnen douchen.

Douchecabines van hoge kwaliteit

Met een Sealskin douchecabine weet u zeker dat u er lange tijd plezier van heeft. De douchecabines van Sealskin zijn namelijk van hoge kwaliteit. Dat kunt u goed zien aan de strakke afwerking en de stevigheid van de douchecabines. Ook zijn de gebruikte materialen altijd van hoge kwaliteit. Zo gebruikt Sealskin voor haar glazen douchecabines standaard hoogwaardig veiligheidsglas, wat wel 5x sterker is dan normaal glas. Zo weet u zeker dat u veilig van uw Sealskin douchecabine gebruik kunt maken.

Sealskin douchecabine met zij instap of hoekinstap

Bij een Sealskin douchecabine is het belangrijk dat u gemakkelijk de douchecabine in en uit kunt stappen. Bij een kleine badkamer kan dit wel eens een uitdaging zijn. Dan is een Sealskin douchecabine met hoekinstap de perfecte oplossing. Bij deze douchecabines komen de twee deuren in de hoek van de cabine samen, waardoor u niet via de zijkant in hoeft te stappen. Zo kunt u gemakkelijker een badkamermeubel naast uw Sealskin douchecabine plaatsen, zonder dat deze in de weg staat. Een Sealskin douchecabine met zij instap bestaat over het algemeen uit één deur aan de zijkant. Vergelijk de verschillende soorten douchecabines en bekijk welke goed in uw badkamer past.

Nano coating voor een gemakkelijkere schoonmaak

Wilt u een Sealskin douchecabine kopen? Bekijk dan ook de modellen met antikalk coating, ook wel Nano coating genoemd. Deze coating zorgt voor een waterafstotende laag, waardoor vuil en kalk zich niet aan het glas kunnen hechten. Dit maakt het schoonmaken zeer gemakkelijk, waardoor uw Sealskin douchecabine weinig onderhoud nodig heeft. Let er wel op dat de scharnieren of wieltjes wel goed schoon gemaakt moeten worden, zodat de deuren van de douchecabine goed blijven functioneren.

Sealskin douchecabine kopen bij Douche Concurrent

Een douchecabine van Sealskin kunt u eenvoudig via de webshop van Douche Concurrent. U heeft bij ons keuze tussen veel verschillende douchecabines, zodat u altijd de perfecte douchecabine kunt kiezen. Bekijk en vergelijk de verschillende modellen, om zo een goede keuze te maken. Het bestellen van een Sealskin douchecabine kan op deze manier gewoon vanuit uw eigen stoel. Nadat we uw bestelling binnen hebben gekregen, gaan we hier direct mee aan de slag. Zo heeft u uw douchecabine zo snel mogelijk in huis.