Douchecabine matglas

Een douchecabine matglas biedt extra privacy tijdens het douchen. Kies voor een douchecabine met geheel matglas of een cabine met alleen strook van matglas, voor extra ruimtelijkheid. Bekijk en vergelijk de verschillende douchecabines van matglas. Meer weten? Lees ons advies over de aanschaf van een douchecabine.
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

9 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

9 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

Douchecabine matglas

Een douchecabine matglas is een fijne optie wanneer u graag wat meer privacy tijdens het douchen wilt hebben. Er zijn verschillende modellen beschikbaar wanneer u een douchecabine matglas wilt kopen. Bekijk de verschillende varianten daarom in de webshop van Douche Concurrent en vergelijk de verschillende opties. Bekijk bijvoorbeeld de kwartronde douchecabine matglas of juist de vierkante douchecabines.

Hoekinstap of zij instap?

Wilt u een douchecabine matglas kopen? Sommige douchecabines zijn voorzien van een handige hoekinstap, terwijl u bij andere douchecabines vanaf de zijkant de douchecabine binnenstapt. Bij een hoekinstap is er sprake van 2 deuren die in de hoek van de douchecabine samenkomen. Zo kunt u de douchecabine matglas met hoekinstap gemakkelijk in de hoek plaatsen en hoeft u minder rekening te houden met meubels die u aan de zijkant plaatst. Dit is erg handig wanneer u een kleine badkamer heeft.

Douchecabine op de tegelvloer of op een douchebak

Een douchecabine matglas kunt u gemakkelijk op een douchebak plaatsen, die het douchewater opvangt, maar u kunt er ook voor kiezen om de douchecabine direct op de tegelvloer te plaatsen. Wilt u de douchecabine matglas op een douchebak plaatsen? Zoek dan een geschikte douchebak met dezelfde afmetingen, zodat u zeker weet dat de douche goed past. Wanneer u de douchecabine matglas op de tegelvloer wilt zetten, kunt u de vloer afwerken met een stijlvolle douchegoot. Dit geeft een moderne uitstraling.

Douchecabine matglas kopen bij Douche Concurrent

Wilt u een douchecabine matglas kopen? Bekijk dan het uitgebreide assortiment bij Douche Concurrent. U vindt verschillende soorten douchecabines gemaakt van matglas, voor extra privacy. Kies voor volledig matglas of een combinatie tussen matglas en helderglas. Wilt u de douchecabine matglas bestellen? Dan gaan wij direct met uw bestelling aan de slag. Op deze manier zorgen we ervoor dat u uw douchecabine zo snel mogelijk in huis heeft.

Het is soms lastig om een goede keuze voor een douchecabine te kunnen maken. Daarom helpen we u graag bij deze keuze. Kom bijvoorbeeld langs bij onze showroom in Schiedam, waar onze badkamerexperts elke dag voor u klaar staan. U kunt gewoon langs komen of een afspraak maken. U bent natuurlijk ook van harte welkom om ons te bellen of om contact op te nemen via onze live chat. Zo kunnen wij u optimaal helpen bij het kopen van een douchecabine matglas.