Kunststof douchecabine

Wilt u graag een kunststof douchecabine? Bij Douche Concurrent heeft u keuze uit veel verschillende soorten douchecabines van kunststof. Kunststof is een minder kwetsbaar materiaal dan glas en zeer geschikt voor in de badkamer. Let goed op de verschillende designs. Meer weten? Lees ons advies over douchecabines.
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

1 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

1 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

Kunststof douchecabine

Bent u op zoek naar een kunststof douchecabine? Bekijk en vergelijk de verschillende modellen van kunststof, zodat u de geschikte kunststof douchecabine kunt bestellen. In ons assortiment heeft u veel keuze. Let hierbij goed op de verschillende designs van de douchecabine en op de algehele afwerking. Zo heeft elk merk zijn eigen design voor de kunststof douchecabine. Nadat u de juiste kunststof douchecabine heeft gekozen, kunt u deze eenvoudig bestellen via onze webshop.

Douchecabine met schuifdeur of draaideur

Wanneer u een kunststof douchecabine wilt aanschaffen, is het belangrijk om goed te kijken naar de manier waarop u de douchecabine opent. Zo heeft u keuze uit een draaideur of een schuifdeur. Het voordeel van een schuifdeur is dat dit een ruimtebesparende optie is, aangezien u geen rekening hoeft te houden met een openslaande deur. Daardoor heeft u meer ruimte om bijvoorbeeld een toilet of badkamermeubel naast uw kunststof douchecabine te plaatsen. Een draaideur heeft daarentegen het voordeel dat deze eenvoudiger te onderhouden is.

Verschillende afmetingen kunststof douchecabine

Geen enkele badkamer is hetzelfde. Daarom is het fijn als u ook keuze heeft uit verschillende afmetingen voor uw nieuwe kunststof douchecabine. In de webshop van Douche Concurrent vindt u veel verschillende afmetingen, zoals het populaire 90x90 cm of 100x100 cm. Wilt u graag meer ruimte? Kies dan voor een kunststof douchecabine van 120x120 cm. De hoogtes van deze douchecabines kunnen verschillen van 190 cm tot 195 cm.

Kijk ook naar de vorm van de douchecabine

Wilt u een kunststof douchecabine kopen? Kijk dan ook goed naar de vorm van de verschillende douchecabines. De vorm heeft namelijk veel invloed op de uitstraling van de douche. Zo heeft een kwartronde kunststof douchecabine een klassiek uiterlijk, wat erg mooi combineert met andere ronde vormen in de badkamer. Een vierkante of vijfhoekige douchecabine heeft een wat modernere uitstraling, vanwege de strakke hoeken. Het voordeel van de kwartronde en vijfhoekige kunststof douchecabine is dat deze meer ruimte vrij laat voor het looppad. Handig voor in een kleine badkamer dus.

Kunststof douchecabine kopen

Wilt u een kunststof douchecabine kopen en hiervan snel genieten? Bestel de douchecabine dan via de webshop van Douche Concurrent. U heeft bij ons veel keuze in afmeting, vorm en uiterlijk. Bekijk en vergelijk de verschillende modellen. Wilt u een kunststof douchecabine bestellen? Via de webshop doet u dat ook gewoon vanuit uw eigen stoel. Na het bestellen gaan wij hier direct mee aan de slag, zodat u uw douchecabine zo snel mogelijk in huis heeft.

Wilt u extra advies over de aankoop van uw douchecabine? Neem dan gerust contact met ons op. Onze badkamerexperts staan voor u klaar om u te helpen met al uw vragen.