Douchecabine hoekinstap

Een douchecabine met hoekinstap is een zeer praktische douchecabine. Bij een douchecabine hoekinstap komen de twee deuren samen in de hoek, waardoor u gemakkelijker in en uit kunt stappen. U kunt hierbij kiezen voor een ronde of vierkante douchecabine. Meer weten? Lees ons advies over douchecabines.
 • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
 • Tot 10 jaar garantie op douches
 • Showroom van ruim 1000 m2
 • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 147 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 147 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Douchecabine hoekinstap

Bent u op zoek naar een douchecabine hoekinstap? Het is een gemakkelijke douchecabine, waarbij u eenvoudig in- en uitstapt. Dat komt doordat de twee deuren in de hoek samen komen. Zo heeft u meer ruimte om bijvoorbeeld een toilet of een badkamermeubel naast de douchecabine te plaatsen. Kies voor een douchecabine hoekinstap met schuifdeuren of met draaideuren, net wat u makkelijker vindt.

Verschillende afmetingen douchecabine hoekinstap

Wanneer u een douchecabine met hoekinstap wilt kopen, heeft u keuze uit veel verschillende afmetingen. Zo kunt u altijd een douchecabine hoekinstap kiezen die goed in uw badkamer past. Met de beschikbare ruimte goed op en kies zo de geschikte douchecabine hoekinstap. Kies bijvoorbeeld voor de populaire douchecabine van 90x90 cm of ga voor een heerlijk ruime douchecabine hoekinstap van bijvoorbeeld 120x90 cm of zelfs 120x120 cm. Heeft u een kleine badkamer? Dan kunt u ook kiezen voor een douchecabine hoekinstap van 70x70 cm of 80x80 cm.

Afwerking van het profiel

De uitstraling van een douchecabine is belangrijk voor de uiteindelijke look van uw badkamer. Let daarom ook goed op de afwerking van het profiel. Zo zijn er mooie douchecabines met een hoekinstap met een glanzend aluminium profiel. U heeft de keuze uit douchecabines met een dikker profiel dat meer zichtbaar is of kies voor een douchecabine hoekinstap met een subtiel profiel, voor extra ruimtelijkheid. Bekijk en vergelijk de verschillende modellen in ons assortiment.

Glazen douchecabine hoekinstap van veiligheidsglas

Alle glazen douchecabines met een hoekinstap zijn gemaakt van extra stevig veiligheidsglas. Dat betekent dat u veilig gebruik kunt maken van de douchecabine . Ook met het installeren heeft u minder kans op breuk of schade. Veiligheidsglas is wel 5x zo sterk als gewoon glas. Koop daarom een glazen douchecabine hoekinstap bij Douche Concurrent en stap met een veilig gevoel elke dag uw douche binnen.

Douchecabine hoekinstap met schuifdeur of draaideur

Wilt u een douchecabine hoekinstap kopen? Dan heeft u keuze uit verschillende soorten deuren, zoals een draaideur of een schuifdeur. Ook het aantal deuren kan verschillen van 1 deur tot aan 2 deuren. De douchedeuren van een douchecabine zijn standaard mooi afgewerkt met een stijlvolle handgreep in verschillende vormen. Bekijk de verschillende modellen en kies de douchecabine hoekinstap die voor u het meest praktische is.

Douchecabine hoekinstap kopen

Een douchecabine hoekinstap kopen? Dat kan eenvoudig via de webshop van Douche Concurrent. U kiest simpelweg uw favoriete douchecabine en bestelt deze vervolgens door het bestelproces te doorlopen. Vervolgens gaan wij direct met uw bestelling aan de slag. Zo zorgen we ervoor dat u uw nieuwe douchecabine hoekinstap zo snel mogelijk in huis heeft. Zo is het bestellen van een douchecabine hoekinstap een eitje. U hoeft hiervoor de deur niet meer uit!