Douchecabine Gesloten

Wilt u een gesloten douchecabine kopen? Wij hebben een uitgebreid assortiment gesloten douchecabines. Let bij het kopen van een gesloten douchecabine op de vorm, type deur en kleur glas. Daarnaast heeft u keuze in verschillende glasdiktes. Heeft u hulp nodig bij het kiezen? Bekijk ons advies over douchecabines.
 • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
 • Tot 10 jaar garantie op douches
 • Showroom van ruim 1000 m2
 • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 335 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 335 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Een gesloten douchecabine kopen? De douchecabine die gesloten is voorkomt dat er water in de rest van de badkamer terecht zal komen. Bovendien helpt de gesloten cabine de warmte goed vast te houden, zodat u minder last heeft van een lage temperatuur in de rest van de badkamer. Uiteraard heeft u de keuze uit een aantal verschillende modellen. Zoekt u bijvoorbeeld een gesloten douchecabine met afzuiging, een gesloten douchecabine met dak of een gesloten douchecabine met achterwand? Dit laatste vormt vooral een goede keuze op het moment dat de badkamer niet is voorzien van tegelwerk tot het plafond, de wanden kunnen dan immers niet tegen water(spetters).

Compleet gesloten douchecabine

U kunt online een complete gesloten douchecabine kopen. Het gaat om een cabine die volledig is afgesloten en daarnaast alle onderdelen bevat die u nodig heeft om deze zelf in elkaar te zetten. Het gaat om de panelen die u nodig heeft om de cabine op te bouwen, net als om de montagematerialen die u nodig heeft om een stevig geheel te creëren. Uiteraard leveren we met de compleet gesloten douchecabine een handige handleiding mee, die precies aangeeft wat er dient te gebeuren en hoe u het geheel netjes op kunt bouwen.

Gesloten douchecabine in diverse afmetingen

De gesloten douchecabine is beschikbaar in een aantal verschillende afmetingen. Wilt u bijvoorbeeld een grote gesloten douchecabine 100x100 kopen, gaat uw voorkeur uit naar een kleinere gesloten douchecabine 80x80 of wilt u er met de gesloten douchecabine 90x90 voor zorgen dat u gebruik maakt van de bekende tussenmaat? U kunt de gesloten douchecabine kopen die u wenst, wij zorgen er met ons uitgebreide assortiment voor dat u de cabine kunt kopen die aansluit bij wat u voor ogen heeft. Uiteraard is de cabine onafhankelijk van de afmetingen altijd uitstekend van kwaliteit.

Gesloten douchecabine kopen

Wilt u een gesloten douchecabine kopen en het liefst gebruik maken van onze aantrekkelijke aanbiedingen? Wij zorgen er met de goedkope douchecabines voor dat u online standaard een scherpe prijs betaalt. We presenteren u de aanbiedingen ten opzichte van de reguliere prijzen, waardoor u direct kunt zien hoeveel u met de gesloten douchecabines kunt besparen. Het is de moeite waard de verschillende modellen online goed met elkaar te vergelijken. Online direct een van de gesloten douchecabines kopen en die bij u thuis laten afleveren? We gaan er meteen voor u mee aan de slag.