Douchecabine in zwart

De douchecabine is populair vanwege de voordelen die het met zich meebrengt. Het houdt bijvoorbeeld zowel water als warmte binnen. Daarnaast zijn de onderdelen volledig op elkaar afgestemd, wat het een stevig geheel maakt. Maar het uiterlijk is natuurlijk net zo belangrijk. Dit maakt een douchecabine in zwart een goede keus! Het oogt namelijk modern en stijlvol. Zo is uw nieuwe aankoop van alle markten thuis. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan al onze zwarte douchecabines hieronder!

76 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

76 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Waarom een zwarte douchecabine?

De zwarte douchecabine zien we steeds vaker terug. De reden hiervoor is dat de kleur een mooie combinatie is van elegant en robuust. Daarom past het in vrijwel iedere stijl, waaronder de industriële badkamer. Een ander voordeel van zwart is dat het een goede match is met vrijwel iedere andere kleur. Het profiel van de douchecabine zal dus nooit vloeken met de rest van het interieur.

Wilt u een mooie balans creëren? Voeg dan nog een (klein) aantal andere zwarte producten toe aan uw badkamer. Combineer uw nieuwe douchecabine bijvoorbeeld met een kraan in dezelfde kleur. Dit kan er eentje voor bij de wasbak zijn, maar een mooie doucheset is ook mogelijk.

Soorten glas

Een douchecabine met zwart frame kunt u combineren met verschillende soorten glas. De heldere variant wordt het meest gekozen. Hiermee vallen de donkere lijnen van het profiel extra goed op. Daarnaast zorgt helder glas voor een ruimtelijk effect in uw badkamer. Zelfs een opvallende douchecabine in zwart lijkt dan minder plek in beslag te nemen.

Gaat u liever voor iets aparts? Kies dan voor rookglas. Deze donkere combinatie draagt namelijk bij aan een unieke en stoere uitstraling. Een extra pluspunt is dat u profiteert van extra privacy: de donkere tint maakt het lastig om door het glas heen te kijken. Een zwarte douchecabine met rookglas is dus ideaal als u de badkamer regelmatig moet delen.

Douchecabine van 90x90 in zwart: populair

Van alle afmetingen, blijft een douchecabine van 90x90 toch het meest geliefd. Dit geldt ook voor de variant met een zwart profiel. Het neemt bijvoorbeeld niet te veel ruimte in beslag. Daarentegen is het wel groot genoeg om comfortabel in te kunnen staan. Hierdoor is een douchecabine van 90x90 in zwart geschikt voor vrijwel iedere badkamer.

Maximaal genieten van dit voordeel? Kies dan voor één van onze zwarte douchecabine van 90x90 met een kwartronde vorm. Door de ronding aan de voorkant houdt u extra loopruimte over in uw badkamer. Verder hebben ze twee schuifdeuren en een hoekinstap. Hierdoor is het breed genoeg om gemakkelijk de cabine in en uit te stappen.

Andere afmetingen

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een zwarte douchecabine met andere afmetingen. Welke het meest geschikt is, ligt onder andere aan de beschikbare ruimte. Heeft u echt een kleine badkamer? Ga dan voor een douchecabine van 80x80 of 80x90. Deze zijn compacter, maar nog steeds groot genoeg om fijn in te kunnen staan. Het kleinere formaat van een douchecabine in zwart zal bovendien geen invloed hebben op de uitstraling. Het ziet er hoe dan ook stijlvol uit!

Ook een groter exemplaar behoort tot de mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan een douchecabine in zwart van 100x100. Maar wij hebben ook zeer royale maten in ons assortiment. Het model van 140x100 is de grootst mogelijke douchecabine met een zwart frame. Met dit exemplaar in uw badkamer kunt u zelfs samen nog comfortabel genieten!

Een complete douchecabine met zwart frame

Heeft u ook één van onze complete douchecabine met zwart frame overwogen? Hiermee koopt u een volledig pakket. Ze worden namelijk geleverd met douchebak, achterwand en dak. Daarnaast zijn ze voorzien van een regendouche en andere luxe extra’s. U kunt bijvoorbeeld genieten van de verstelbare massagejets. Maar luisteren naar muziek is ook een mogelijkheid, dankzij de ingebouwde speakers.

Een douchecabine in zwart kopen bij Douche Concurrent?

Bent u helemaal verkocht aan het bijzondere uiterlijk van de zwarte douchecabine? Kies dan uw favoriete model uit en bestel ‘m eenvoudig via onze website. Wij gaan direct aan de slag met het voorbereiden van de levering en zorgen dat het zo spoedig mogelijk bij u thuis is. Zo kunt u het gauw een mooie plek in geven in uw badkamer.

Ook is het mogelijk om een aantal van onze zwarte douchecabines in het echt te zien. Bezoek hiervoor één van onze grote showrooms. Onze specialisten kunnen u daar direct meer vertellen over onze producten!