Douchecabine Compleet

Wilt u een complete douchecabine kopen? Wij hebben een uitgebreid assortiment complete douchecabines met veiligheidsglas. Let bij het kopen van een complete douchecabine op de vorm, type deur en kleur glas. Daarnaast heeft u keuze in verschillende glasdiktes. Heeft u hulp nodig bij het kiezen? Bekijk ons advies over douchecabines.
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

6 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

6 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

De douchecabine compleet kopen, het liefst inclusief een achterwand? Dit is vooral een goede keuze wanneer er geen sprake is van tegelwerk tot aan het plafond. U zorgt er met een complete douchecabine dan voor dat er geen water op de wanden terecht zal komen. In plaats daarvan is er sprake van een nette afsluiting van het geheel, de complete douchecabine met achterwand zorgt ervoor dat u in principe in ieder kamer onder de douche kunt gaan staan. Uiteraard zijn er verschillende afmetingen beschikbaar en kunt u online rekenen op scherpe aanbiedingen zodat u een goedkope complete douchecabine kunt kopen.

Complete douchecabine

De complete douchecabine is voorzien van alles wat u nodig heeft om deze zelf op te kunnen bouwen. U ontvangt van ons in ieder geval de grote delen die u nodig heeft, net als de materialen om het geheel in elkaar te zetten en in de badkamer te bevestigen. Dankzij de heldere handleiding kunt u er meteen mee aan de slag en zorgt u ervoor dat de complete douchecabine snel in elkaar staat. Onafhankelijk van het type complete douchecabine dat u kiest, wij zorgen er met de pakketten voor dat u er goed zelf mee aan de slag kunt.

Diverse afmetingen beschikbaar

Wilt u de douchecabine compleet bestellen? U heeft de keuze uit een aantal verschillende formaten. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een complete douchecabine 100x100, een complete douchecabine 90x90 of een complete douchecabine 80x80. Dit staat voor de diepte en de breedte van de cabine. Wilt u zich volledig vrij kunnen bewegen? Dan vormt de grootste maat een goede keuze, mits daar ruimte voor is in de badkamer. Is de badkamer wat kleiner? Dan is het verstandig om de douchecabine compleet te kiezen met afmetingen van 80x80 of 90x90, al zijn er daarnaast ook rechthoekige douchecabines beschikbaar.

Goedkope complete douchecabine kopen

Wilt u goedkoop een complete douchecabine kopen? Dankzij de aanbiedingen voor onze douchecabines heeft u de mogelijkheid een voordelige cabine te kopen, goed van kwaliteit en gemakkelijk in elkaar te zetten. Blader door de verschillende modellen en afmetingen die er beschikbaar zijn. U kunt de complete douchecabine eenvoudig online bestellen, u hoeft daar de deur niet voor uit. Het is in plaats daarvan voldoende om op uw gemak door ons uitgebreide assortiment te bladeren. Bestelt u de complete douchecabine meteen online, in de afmeting die u wenst? Wij gaan daar voor u mee aan de slag, zodat u er zo snel mogelijk de beschikking over heeft.