Douchecabine Compleet

Wilt u een complete douchecabine kopen? Dan bent u bij Douche Concurrent aan het juiste adres! Hieronder vindt u ons aanbod, zo hoeft u geen losse onderdelen bij elkaar te zoeken! Wat hulp nodig bij het maken van de beslissing? Bekijk dan ons advies over douchecabines.

  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

6 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

6 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

Een complete douchecabine voor uw badkamer

Op het moment dat u een nieuwe uitstraling aan uw badkamer wilt geven, is het natuurlijk wel belangrijk dat alles mooi bij elkaar past. Als u een complete douchecabine aanschaft, hoeft u zich daar geen zorgen om te maken! Alle onderdelen zitten er namelijk al bij, waardoor u geen losse producten bij elkaar hoeft te verzamelen. Dit zorgt ervoor dat u zeker weet dat het mooi staat en dat alles past. Het kopen van een complete douchecabine is dus ook een erg slimme keuze.

Douchecabine: compleet met douchebak en kraan

Bij Douche Concurrent hebben we een aantal douchecabines compleet met douchebak en kraan. Erg handig natuurlijk, want zo hoeft u deze onderdelen niet apart te kopen. Door één bestelling te plaatsen heeft u alles in huis wat u nodig zou hebben om te genieten van een heerlijk warme douche. U ontvangt van ons een zeer uitgebreide handleiding. Dit zorgt ervoor dat het in elkaar zetten van de douchecabine een gemakkelijk klusje wordt.

De beschikbare kleuren van complete douchecabines

Een complete douchecabine kunt u aanschaffen op onze website in twee verschillende kleuren. U kunt kiezen tussen de kleuren chroom en zwart. Beiden zijn makkelijke te combineren en zijn geschikt voor vele stijlen.

De kleur die het vaakst wordt gekozen als het gaat om een complete douchecabine, dat is chroom. Dit is een erg eigentijdse kleur en het straalt in iedere badkamer. Welke stijl uw badkamer ook heeft, de kans is groot dat chroom er perfect bij past. Een erg goede keuze dus! Om deze kleur nog meer te laten sprankelen, kunt u het combineren met een wastafelkraan in de kleur chroom.

Een erg populaire keuze in veel badkamers is de kleur zwart. Wat erg begrijpelijk is, want het oogt erg elegant en trendy! Een zwarte douchecabine kan dus ook een perfecte toevoeging zijn in de badkamer.

Het glas van een kant en klare douchecabine

Het glas van een kant en klare douchecabine, en dan natuurlijk van de douchewand, speelt een grote rol. Als het gaat om een complete douchecabine, dan kunt u kiezen uit twee soorten glas, namelijk helder glas of rookglas.

Als u fan bent van producten met een uniek uiterlijk, dan raden wij u aan om eens te kijken naar een complete douchecabine met rookglas. Dit is namelijk donker van kleur, wat een erg elegante look met zich meebrengt. Dit staat dus erg mooi in een donkere badkamer, of biedt juist contrast in een lichte badkamer.

Het glas dat het vaakst wordt gekozen, dat is helder glas. Hier kunt u gemakkelijk doorheen kijken. Als u een douchecabine kiest van dit glas, dan lijkt de badkamer ruimer dan het daadwerkelijk is. Dit is dus een groot voordeel.

Verder zijn de meeste douchecabines voorzien van veiligheidsglas bij Douche Concurrent. U bent dus altijd veilig in uw badkamer! Dit is namelijk glas dat tegen een stootje kan, door de flexibiliteit ervan. Mocht het ooit toch breken, dan valt het in duizenden stukjes uit elkaar.

Ook zijn er verschillende glasdiktes beschikbaar. U kunt bij een complete douchecabine meestal kiezen tussen 4 of 5 millimeter dik glas.

Een complete douchecabine 90x90: geschikt voor de meeste badkamers

Een complete douchecabine van 90x90 centimeter past vrijwel in iedere badkamer. Het is een veel voorkomende maat, die in bijna alle ruimtes past. Als u er dus zeker van wilt zijn dat een complete douchecabine zal passen, dan raden wij aan om voornamelijk te kijken naar deze afmeting.

Douchecabine compleet kopen?

Twijfelt u nog, of wilt u gewoon simpelweg wat advies ontvangen van een specialist? Dan kunt u een bezoekje brengen aan één van onze showrooms in Beverwijk of Schiedam. Als u als precies weet wat u wilt, dan kunt u bij ons ook een douchecabine compleet online bestellen!

Veelgestelde vragen over complete douchecabines

Wat krijg ik allemaal bij een complete douchecabine?

Wat u er allemaal bij krijgt, hangt deels af van welk product u precies kiest. Een complete douchecabine wordt altijd geleverd met een kraan. Vaak gaat het om een mengkraan. Verder worden sommige cabines geleverd met een douchebak en andere cabines met een ligbad. Met welke van de twee het wordt geleverd, hangt dus af van het product waar u voor kiest. Het is in ieder geval altijd zo dat u er, met uitzondering van accessoires, niks bij hoeft te kopen. Op het moment dat de douchecabine geïnstalleerd is, kunt u er gebruik van maken.

Bent u meer op zoek naar een dicht model dat afgesloten is aan alle zijden, zonder alle extra's? Bekijk dan onze gesloten douchecabines!

De afmeting die ik zoek staan er niet tussen: wat nu?

Het kan natuurlijk zo zijn dat u op zoek bent naar een bepaalde afmeting en dat u deze er niet tussen ziet staan. Als het mogelijk is, dan kunt u wellicht iets afwijken van de maten die u in gedachten had. Als dit niet kan of u wilt dit simpelweg niet, dan raden wij u aan om de onderdelen los te kopen. Op de website kunt u gemakkelijk alles bij elkaar zoeken. Er zijn namelijk losse douchewanden, douchebakken en kranen te koop. Zorg ervoor dat u filtert op de juiste afmeting en dan kan er vrijwel niks verkeerd gaan.

Welke vorm moet ik kiezen?

Bij een complete douchecabine kunt u kiezen uit kwartrond of een rechthoek. Welke van de twee u kiest, hangt ervan af of u op zoek bent naar een douchebak of een ligbad. De varianten met een douchebak hebben namelijk een kwartronde vorm. Bent u op zoek naar een ligbad? Dan is de vorm uiteraard een rechthoek, zodat u er gemakkelijk in kan liggen.