Douchecabine 90x90

Wilt u een nieuwe douchecabine van 90x90 centimeter kopen? Dan bent u aan het juiste adres! Bij Douche Concurrent hebben we een ruim aanbod aan cabines. De afmeting 90x90 is geschikt voor de meeste badkamers. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van uw nieuwe douche? Bekijk ons advies over douchecabines.

83 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

83 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Een douchecabine van 90x90: geschikt voor de meeste badkamers

Een douchecabine van 90x90 is een erg populaire keuze en het past in de meeste badkamers. De kans is dus groot dat het ook in uw badkamer zal passen! Bij Douche Concurrent hebben we een ruim aanbod aan douches. Zo is de kans groot dat er een perfecte optie voor u tussen zit!

De meeste Nederlandse badkamers zijn zo gebouwd dat er gemakkelijk een douchecabine van 90x90 centimeter inpast. Het is dus ook niet raar dat de meeste cabines beschikbaar zijn in dit formaat. Als u een complete douchecabine van uw dromen heeft gevonden, zult u waarschijnlijk merken dat het ook in 90x90 beschikbaar is. Dit maakt uw zoektocht dus erg gemakkelijk!

Trend: een douchecabine in zwart 90x90

Wat in een badkamer erg trendy is, is een douchecabine in zwart van 90x90 centimeter. Het zorgt namelijk voor een elegante en moderne uitstraling in uw badkamer. In ons assortiment vindt u verschillende varianten. Er zijn opties met zwarte rasters, wat erg modern is. Houdt u van iets subtiels? Dan zijn er douchecabines met een zwart handvat en zwarte scharnieren beschikbaar. Als u een unieke uitstraling wilt hebben, dan zijn er ook opties met rookglas. Dan is de volledige cabine donker, wat erg chique oogt!

Bovendien past de kleur zwart ook bij een hoop stijlen. Het is bij velen bekend dat deze tint erg goed past bij industriële ruimtes. Toch kunt u deze kleur ook bij een hoop andere stijlen gebruiken! Zo komt het ook tot zijn recht bij moderne, klassieke, betonlook en design badkamers. U kunt er dus gegarandeerd een hoop kanten mee op. Bovendien kunt u het combineren met een heleboel andere kleuren, omdat zwart neutraal is. Wilt u dus gekleurde tegels of misschien wel een waskom in een opvallende tint? Ook dan is een douchecabine in zwart van 90x90 een uitstekende toevoeging.

Een complete douchecabine van 90x90 centimeter: de vormen

Als u een complete douchecabine van 90x90 centimeter aanschaft, dan heeft u keuze uit een aantal vormen. In de webshop kunt u een kwartronde, vierkante of een vijfhoekige cabine vinden. Welke vorm u kiest, hangt natuurlijk voornamelijk af van uw persoonlijke voorkeur. Toch brengen de vormen ook andere voordelen met zich mee. Wij raden het bijvoorbeeld aan om te kijken naar een douchecabine in kwartronde vorm als u een kleine badkamer heeft. Zo zult u een klein stukje extra ruimte overhouden, door de zachte ronding aan de voorkant. U zult merken dat er hierdoor wat loopruimte overblijft in uw badkamer. U kunt uiteraard ook voor de klassieke vierkante vorm gaan. Dit is één van populairste vormen als het gaat om douchecabines. Het aanbod is dan ook erg breed. Als u een uniekere vorm wenst, dan is een vijfhoek een geschikte optie voor u! Ook deze vorm kan, net als een kwartronde cabine, ruimtebesparend zijn. U houdt namelijk een extra hoekje loopruimte over als u kiest voor een vijfhoek.

Het glas van de douchewand van 90x90 centimeter

Het glas van een douchewand van 90x90 centimeter kan grotendeels de uitstraling van de cabine bepalen. Er bestaan namelijk verschillende soorten afwerkingen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor helder glas. Deze optie wordt het vaakst gekozen. Zoals de naam al zegt is het helder en kunt u er dus doorheen kijken. Dit zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Vindt u het belangrijk dat u niet helemaal zichtbaar bent tijdens het douchen? Dan kunt u kiezen voor matglas of helder/matglas. Als u een unieke wand wilt, dan kunt u eens kijken naar rookglas. Dit is donker, wat erg elegant oogt.

Bovendien zijn vrijwel alle douchecabines voorzien van veiligheidsglas. Dit is dikker glas, waardoor de kans een stuk kleiner is dat het ooit zal breken. Bovendien is het flexibel en stootbestendig. Mocht er ooit iemand tegenaan lopen, dan is de kans erg klein dat het stuk gaat. Mocht de klap toch zo hard zijn dat het breekt, dan valt het in duizenden onscherpe korrels uit elkaar. Er zullen dus nooit scherpe scherven te vinden zijn!

Een douchecabine compleet met douchebak 90x90

Wilt u een douchecabine compleet met douchebak van 90x90 centimeter? Dan kunt u ook een blik werpen op de douchebakken binnen ons assortiment! U kunt deze los kopen, zodat de hele cabine naar wens is. Er bestaan namelijk verschillende soorten, zoals bijvoorbeeld een lage of een hoge douchebak. Deze zijn beschikbaar in meerdere kleuren. Kiest u dus voor een zwarte douchecabine? Dan kunt u dit mooi combineren met een zwarte douchebak!

Kiest u liever voor zekerheid? Dan is het ook mogelijk om een douchecabine inclusief douchebak te kopen. U vindt aan de linkerzijde van de pagina een aantal filters. Zo kunt u ervoor zorgen dat er alleen varianten met douchebak tevoorschijn komen. Dit zorgt ervoor dat u zeker weet dat beide onderdelen bij elkaar passen. Mocht u het toch liever los willen kopen: let dan extra goed op de afmetingen!

Een goedkope douchecabine van 90x90 aanschaffen

Als u op zoek bent naar een goedkope douchecabine van 90x90, dan bent u bij ons aan het juiste adres! In ons assortiment vindt u namelijk een hoop opties die binnen ieder budget zullen passen. Bovendien hebben we een pagina volledig toegewijd aan aanbiedingen, waar ook een hoop douchecabines onder vallen. Als u op zoek bent naar douchecabines in de aanbieding, dan zult u op onze website een hoop varianten vinden. U kunt aan de linkerzijde van de pagina filteren op het gewenste formaat, dus op 90x90 centimeter. Welke douchecabines er in de aanbieding zijn kan verschillen. Zit uw droom cabine er niet tussen? Dan raden wij u aan om de pagina in de gaten te houden! Het kan namelijk zomaar zo zijn dat de douchecabine van uw dromen er ineens tussen zal staan.

Douchecabine 90 x 90 kopen?

Douche Concurrent heeft een breed assortiment als het gaat om een douchecabine van 90 x 90 centimeter. U kunt kiezen uit allerlei vormen en kleuren, maar ook een douchecabine van 90x90 die goedkoop is vindt u bij ons in het assortiment. Zo zorgen wij ervoor dat u gemakkelijk de perfecte variant kunt vinden voor uw badkamer. Wilt u liever even de cabines in het echt bekijken? Dat kan! Wij zien u dan graag in één van onze showrooms. Onze specialisten kunnen u dan passend advies geven.

Douchecabine 90x90Complete douchecabineDouchecabine zwart 90x90

Veelgestelde vragen over douchecabines 90x90

Wat voor type deur moet ik kiezen?

Welke deur geschikt is voor u, hangt deels samen met de grootte van uw badkamer? U kunt kiezen uit twee soorten, een draai- of schuifdeur. Heeft u een kleine badkamer of weinig loopruimte? Dan kunt u het best kiezen voor een schuifdeur. Dit zorgt er namelijk voor dat u niet nog meer ruimte nodig heeft dan de 90x90 centimeter. Als u meer ruimte heeft, dan kunt u kiezen voor een draaideur. U moet er dan alleen rekening mee houden dat de deur naar buiten opent. Om deze reden raden wij een draaideur dus niet aan in een kleine ruimte. Het zorgt er namelijk voor dat u nodig minder bewegingsruimte heeft in de badkamer.

Welke hoogte moet ik kiezen bij een douchecabine 90x90?

De meest gebruikte hoogte als het gaat om een douchecabine, dat is 200 centimeter. De meeste huizen zijn zo gebouwd dat deze hoogte gemakkelijk past. Heeft u een badkamer met een lager plafond? Dan raden wij aan om te kiezen voor een hoogte van 195 centimeter. De laagste optie bij Douche Concurrent is 185 centimeter. Bent u iets langer? Dan kunt u beter gaan voor een hogere wand, bijvoorbeeld 210 of 220 centimeter.

Wat voor type instap is aan te raden?

Als het gaat om een douchecabine, kiezen de meesten voor een hoekinstap. Dit houdt in dat u de douche instapt via de hoek, vaak door middel van twee deuren. Er zijn echter ook een aantal opties om de douche te betreden via een zij- of voorinstap. Zoals de naam al zegt, kunt u binnenstappen via één van de zijkanten. Welke instap aan te raden is, ligt volledig aan uw persoonlijke voorkeur. De één is niet beter dan de ander. Het is vaak zo dat een zij- of voorinstap één deur heeft, en een hoekinstap heeft vaak twee deuren. U kunt dus zelf bepalen welke van de twee u mooier vindt!