Douchecabine 90x100 cm

Wilt u een douchecabine 90x100 cm kopen? Bekijk het ruime assortiment douchecabines 90x100 cm bij Douche Concurrent. Let bij aanschaf goed op de draairichting van de deur en op de afwerking. Bestel uw douchecabine 90x100 cm gemakkelijk online. Meer weten over de juiste douchecabine? Ga naar ons advies over douchecabines!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

11 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

11 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

Douchecabine 90x100 cm

Bent u op zoek naar een ruime douchecabine? Dan is een douchecabine 90x100 cm een mooie optie. Een douchecabine met de afmetingen 90x100 cm past in verschillende maten badkamers, ook de wat kleinere badkamer. Met een douchecabine 90x100 cm heeft u voldoende ruimte om comfortabel te kunnen douchen. U zult hiermee uw ellenbogen niet snel tegen de zijkanten stoten. Daarnaast is er ook voldoende plek voor een rekje waar u uw douchespullen op kunt zetten.

Wanneer u een douchecabine 90x100 cm wilt kopen, is het belangrijk om goed te letten op het design van de douchecabine. Dit bepaalt namelijk voor een groot deel de uitstraling van uw douchecabine. Bekijk de verschillende douchecabines 90x100 cm in het assortiment van Douche Concurrent en kies op deze manier de douchecabine uit die bij uw wensen past.

Douchecabine 90x100 cm met draaideur of schuifdeur

Wanneer u een douchecabine wilt kopen, is het ook belangrijk om goed te kijken naar het soort deuren dat u graag wilt. Bij een douchecabine 90x100 cm heeft u keuze tussen een draaideur of een schuifdeur. Beide opties hebben hun eigen voordelen. Zo is een schuifdeur ruimtebesparend en heeft u geen last van de deur in het looppad. Een schuifdeur heeft daarentegen wel meer onderhoud aan de wieltjes en de rails nodig. Daarbij is het belangrijk om het schuifsysteem goed schoon te houden. Een draaideur is daarom de meest onderhoudsvriendelijke optie. Bekijk wel goed of u voldoende ruimte heeft om de deur goed open te kunnen slaan.

Douchecabine 90x100 cm met muurprofiel of scharnierpunten

Bij een douchecabine 90x100 cm kunt u kiezen uit twee verschillende montagewijzen, namelijk met een muurprofiel of met scharnierpunten. De montagewijze heeft invloed op het design van de douchecabine. Een muurprofiel is een lange strip, waardoor deze meer aanwezig zal zijn op een douchecabine 90x100 cm. Scharnierpunten zijn meer subtiele bevestigingspunten, die veel minder opvallen. Een douchecabine 90x100 cm met scharnierpunten staat heel mooi in een strakke en moderne badkamer, waar minimalisme de hoofdrol speelt.

Douchecabine 90x100 cm kopen bij Douche Concurrent

Een douchecabine 90x100 cm kopen kan heel gemakkelijk via de website van Douche Concurrent. Online hebben we een groot assortiment douchecabines, waardoor u altijd eentje kunt vinden die aan uw eisen en wensen voldoet. Bekijk alle douchecabines 90x100 cm online en vergelijk de verschillende design en natuurlijk de prijzen.

Heeft u uw favoriete douchecabine 90x100 cm gevonden en wilt u deze bestellen? Dan hoeft u alleen de stappen in het bestelproces te volgen. Zodra we uw bestelling binnen hebben gekregen, gaan we hier direct mee aan de slag. En heeft u misschien nog vragen over een douchecabine 90x100 cm? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij onze showroom in Schiedam!