Douchecabine 85x85 cm

Bent u op zoek naar een douchecabine 85x85 cm? Bekijk dan het assortiment douchecabines 85x85 cm van Douche Concurrent. Let goed op het design van de douchecabine, maar ook op de manier van bevestigen. Bekijk de verschillende douchecabines 85x85 cm. Meer weten over de juiste douchecabine? Ga naar ons advies over douchecabines!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

1 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

1 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

Douchecabine 85x85 cm

Bent u op zoek naar een douchecabine van 85x85 cm? Deze afmeting is ideaal wanneer u een kleine badkamer heeft. De douchecabine 85x85 cm is ietsjes kleiner dan de meest populaire douchecabine van 90x90 cm, zodat deze ook wat makkelijker in kleine ruimtes te plaatsen is. Een douchecabine met helderglas zorgt tevens voor meer ruimtelijkheid, zodat uw badkamer tegelijkertijd groter oogt.

Douchecabine 85x85 cm met muurprofiel

Een douchecabine 85x85 cm bevestigd u aan de muur, door middel van een muurprofiel. Dit heeft een groot voordeel, tegenover scharnierpunten. Het is namelijk belangrijk dat uw muren recht lopen, maar het kan natuurlijk zo zijn dat dit niet het geval is. Bij een douchecabine 85x85 cm met een muurprofiel kunt u de douchecabine tot 2 cm verstellen, zodat de wanden toch goed recht lopen. Ook zijn er verbredingsprofielen te koop, die zorgen voor een verstelbaarheid van 3 cm.

Naast het praktische voordeel van een muurprofiel, ziet deze er ook altijd stijlvol uit. Het is een mooi afgewerkt profiel, dat de douchecabine 85x85 cm echt afmaakt. Bekijk daarom de douchecabines 85x85 cm en bestel ze gemakkelijk via onze webshop.

Stijlvolle douchecabine 85x85 cm voor de kleine badkamer

Een douchecabine zoeken voor de kleine badkamer kan een opgave zijn. Met een douchecabine 85x85 cm heeft u een douchecabine die compact is, maar toch voldoende ruimte biedt. De vierkante douchecabine kunt u eenvoudig in de hoek plaatsen en door de hoekinstap kunt u gemakkelijk instappen. Zet de douchecabine 85x85 cm op een douchebak of op een tegelvloer voor een moderne look.

Douchecabine 85x85 cm kopen bij Douche Concurrent

Een douchecabine 85x85 online bestellen bij Douche Concurrent is heel simpel. Zodra u de juiste douchecabine heeft gevonden, voegt u deze gewoon toe aan het winkelmandje. Vervolgens volgt u daar de stappen in het bestelproces en wij doen de rest. We gaan direct met uw bestelling aan de slag en zorgen ervoor dat u deze zo snel mogelijk thuis gestuurd krijgt. En wist u dat u bij een bestellen van € 100,- of meer geen verzendkosten betaald? Wilt u misschien eerst wat advies? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom.