Douchecabine 85 cm

Wilt u een douchecabine 85 cm kopen? De breedte van 85 cm is ideaal voor de kleine badkamers, waar u weinig ruimte heeft. Een douchecabine zorgt ervoor dat u comfortabel kunt douchen, zonder dat de rest van de badkamer nat wordt. Meer weten over de juiste douchecabine? Ga naar ons advies over douchecabines!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Douchecabine 85 cm

Een douchecabine is een praktische oplossing voor een comfortabele doucheruimte. Een douchecabine 85 cm zorgt er niet alleen voor dat het water binnen de doucheruimte blijft, maar ook dat de warmte van het water goed blijft hangen. Daarnaast past een douchecabine 85 cm ook goed in de kleine badkamers, waar u creatief met de ruimte moet zijn om alle sanitair goed kwijt te kunnen.

Douchecabine 85 cm op douchebak of tegelvloer

Met een douchecabine 85 cm bent u flexibel met de vloer. U kunt de douchecabine namelijk gemakkelijk op een douchebak van hetzelfde formaat plaatsen, maar u kunt er ook voor kiezen de douchecabine 85 cm direct op de tegelvloer te plaatsen. Het voordeel van een tegelvloer is dat dit zorgt voor meer ruimtelijkheid in de badkamer. Het voordeel van een douchebak is dat u meer ruimte heeft voor de sifon en afvoer.

Veiligheidsglas voor extra stevigheid

Het is natuurlijk belangrijk dat u veilig gebruik kunt maken van uw prachtige douchecabine 85 cm. Daarom zijn alle glazen douchecabines gemaakt van extra stevig veiligheidsglas. Veiligheidsglas is 5x sterker dan normaal glas, waardoor het minder snel zal breken. Mocht het glas eventueel toch breken, dan zijn de scherven veel kleiner én minder scherp dan bij normaal glas. Zo is de kans dat u zich bezeert aanzienlijk kleiner.

Douchecabine 85 cm kopen bij Douche Concurrent

Bij Douche Concurrent kunt u veel douchecabines bekijken in onze showroom in Schiedam. Hier staan onze badkamerspecialisten ook elke dag voor u klaar. Maar u kunt een douchecabine 85 cm ook eenvoudig bestellen vanuit uw eigen stoel bestellen. In onze webshop heeft u veel keuze aan douchecabines. Bekijk daarom goed alle opties en vergelijk de verschillende douchecabines. Een douchecabine 85 cm bestellen? Volg de stappen in het bestelproces en wij bezorgen de douchecabine vervolgens zo snel mogelijk bij u thuis!