Douchecabine 80x90 cm

Bent u op zoek naar een kleine douchecabine 80x90 cm? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment douchecabines 80x90 cm in onze webshop. Deze douchecabines zijn erg handig wanneer u een kleine badkamer heeft. Let op het design en de afwerking van de douchecabines. Meer weten over de juiste douchecabine? Ga naar ons advies over douchecabines!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

7 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

7 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

Douchecabine 80x90 cm

Wilt u een douchecabine 80x90 cm kopen? Dan heeft u keuze tussen verschillende soorten douchecabines van 80x90 cm. Het is de ideale douchecabine, wanneer u op zoek bent naar een kleine afmeting. Zo past de douchecabine 80x90 cm heel makkelijk in de kleine badkamer, maar heeft u nog wel voldoende ruimte om comfortabel te kunnen douchen.

Een douchecabine 80x90 cm is een fijne afmeting voor de kleine badkamer. Zo kunt u kiezen uit verschillende merken, met elk een ander design. Dat is belangrijk, aangezien het design van een douchecabine 80x90 cm veel invloed heeft op de uitstraling van de badkamer. Kies bijvoorbeeld voor douchecabine van Sealskin of van Diamond Line. Deze twee merken maken beide uitstekende kwaliteit douchecabines.

Douchecabine 80x90 cm met antikalk of Nano coating

Voor het onderhoud van uw douchecabine is ook verstandig om te kijken naar de antikalk coating, of de Nano coating. Wanneer de wanden van de douchecabine met deze coating zijn behandeld, kan vuil en kalk zich moeilijk aan het glas hechten. Zo kunt u uw douchecabine 80x90 cm eenvoudig schoonmaken en schoon houden.

Heeft u een mooie douchecabine 80x90 cm gezien, die niet voorzien is van een Nano coating? Dan kunt u deze eenvoudig zelf aanbrengen. Zo maakt u zelf uw douchecabine 80x90 cm antikalk en geniet u van al het schoonmaak gemak.

Afwerking van het glas bij douchecabine 80x90 cm

Wilt u een douchecabine van 80x90 cm kopen? Dan is het ook belangrijk om te letten op de afwerking van het glas. Ook dit heeft namelijk invloed op de uitstraling van de douchecabine. Een douchecabine 80x90 cm is verkrijgbaar met standaard helderglas, helderglas met een strook matglas en chinchilla glas. De laatste twee opties geven u meer privacy wanneer u gebruik maakt van uw douchecabine 80x90 cm. Handig wanneer u de badkamer deelt met meerdere mensen.

Douchecabine 80x90 cm met muurprofiel of scharnierpunten

Bij een douchecabine 80x90 cm kunt u kiezen uit twee verschillende montagewijzen, namelijk met een muurprofiel of met scharnierpunten. De montagewijze heeft invloed op het design van de douchecabine. Een muurprofiel is een lange strip, waardoor deze meer aanwezig zal zijn op een douchecabine 80x90 cm. Scharnierpunten zijn meer subtiele bevestigingspunten, die veel minder opvallen. Een douchecabine 80x90 cm met scharnierpunten staat heel mooi in een strakke en moderne badkamer, waar minimalisme de hoofdrol speelt.

Douchecabine 80x90 cm kopen

Heeft u uw perfecte douchecabine 80x90 cm gevonden en wilt u deze bestellen? Dat kan eenvoudig via onze webshop. Volg de stappen in het bestelproces en wij doen de rest. Na uw bestelling gaan we hier direct mee aan de slag. Zo heeft u uw douchecabine 80x90 cm zo snel mogelijk in huis.