Douchecabine 80x100 cm

Een douchecabine 80x100 cm is een compacte douchecabine, waarbij u alsnog veel ruimte heeft om te kunnen douchen. De afmeting is ideaal voor de kleinere en smalle badkamer. Let bij aanschaf goed op het soort deuren en het design. Meer weten over de juiste douchecabine? Ga naar ons advies over douchecabines!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

7 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

7 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

Douchecabine 80x100 cm

Bent u op zoek naar een douchecabine 80x100 cm? Bij Douche Concurrent vindt u verschillende soorten douchecabines van 80x100 cm. Het is een fijne afmeting wanneer u een kleine of smalle badkamer heeft. Een douchecabine 80x100 cm is smalle douchecabine, waardoor deze in de breedte minder ruimte in beslag neemt. De lengte is daarentegen weer iets langer, zodat u wel voldoende ruimte hebt om comfortabel te kunnen douchen.

Let op de afwerking van het glas

Wanneer u een douchecabine 80x100 cm wilt kopen, is het belangrijk om na te denken over de afwerking van het glas. Welke afwerking u kiest bepaalt namelijk voor een groot deel de uitstraling van de douchecabine 80x100 cm. U kunt bij de afmetingen 80x100 cm kiezen uit helder glas, chinchilla glas of helder glas met een strook matglas. De laatste twee opties zorgen voor meer privacy tijdens het douchen, maar nemen wel voor een deel de ruimtelijkheid weg.

Douchecabine 80x100 cm: kwartrond of rechthoekig?

Douchecabines worden gemaakt in verschillende vormen. Bij een douchecabine 80x100 cm kunt bij Douche Concurrent voor een rechthoekige douchecabine kiezen, maar wij hebben ook ruimtebesparende kwartronde douchecabines van 80x100 cm in het assortiment. Door de afgeronde hoek heeft u meer ruimte voor het looppad over, terwijl dit niet ten koste gaat van praktische doucheruimte.

De kwartronde douchecabines van 80x100 cm zijn voorzien van twee handige draaideuren, waardoor u ook genoeg ruimte heeft om de doucheruimte binnen te kunnen stappen. De draaideuren van een kwartronde douchecabine hebben ook minder ruimte nodig om open te slaan.

Douchecabine 80x100 cm gemaakt van veiligheidsglas

De douchecabines van 80x100 cm zijn gemaakt van extra stevig glas, veiligheidsglas. Dit glas breekt bijna niet. Wanneer het toch onverhoopt kapot gaat, dan breekt het in duizenden kleine stukjes, die minder scherp zijn dan standaard glas. Dat betekent dat de kans kleiner is dat u zich ernstig verwondt bij een ongeluk.

Douchecabine 80x100 cm kopen bij Douche Concurrent

Bij Douche Concurrent vindt u verschillende varianten van de douchecabine 80x100 cm, die u eenvoudig online kunt bestellen. Let bij het uitzoeken van een douchecabine 80x100 cm dus vooral op de afwerking van het glas, maar ook of een deur linksdraaiend of rechtsdraaiend is. Dit bepaalt de wijze van montage en waar u de douchecabine 80x100 cm neer kunt zetten.

Een douchecabine 80x100 kopen en snel thuis geleverd krijgen? Dat kan! Voeg de douchecabine toe aan uw winkelmandje en volg de stappen in het bestelproces. Wij doen vervolgens de rest. We gaan direct aan de slag met uw bestelling en zorgen dat u de douchecabine 80x100 cm zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt.