Douchecabine 80 cm breed

Bent u op zoek naar een extra smalle douchecabine? Kies dan een douchecabine 80 cm breed. Deze douchecabines passen goed in kleine badkamers. Er zijn verschillende afmetingen en vormen verkrijgbaar. Bekijk ook de complete douchecabines van 80 cm breed! Hulp nodig? Ga naar ons advies over douchecabines!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 63 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 63 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Douchecabine 80 cm breed

Een douchecabine met een breedte van 80 cm is een fijne douchecabine voor de kleine badkamer. Bij Douche Concurrent vindt u veel verschillende douchecabines van 80 cm breed, met allerlei vormen. Zo kunt u een compacte douchecabine 80 cm kiezen, met dezelfde lengte. Maar u kunt natuurlijk ook een douchecabine 80 cm met een lengte van 100 cm of zelfs 140 cm kopen. Zo creëert u een rechthoekige douchecabine met wat extra douche ruimte.

Verschillende designs voor elke stijl

Bij Douche Concurrent heeft u keuze uit verschillende stijlen, zodat u de douchecabine 80 cm kunt kopen die precies bij uw badkamer past. Let daarom goed op het profiel van de douchecabine, maar ook op de afwerking van het glas. Daarnaast heeft de vorm van de douchecabine 80 cm ook veel invloed op de uitstraling van de douchecabine. Zo kunt u kiezen voor een kwartronde douchecabine 80 cm, voor een sierlijke en klassieke uitstraling.

Douchecabine 80 cm breed met antikalk

De douchecabine 80 cm is behandeld met een handige antikalk coating. Deze coating zorgt voor een waterafstotend laagje, waardoor kalk en vuil zich ook niet aan het glas kunnen hechten. Hierdoor is het schoonmaken van de douchecabine een fluitje van een cent. Om de douchecabine 80 cm extra mooi te houden, adviseren wij het glas na elke douchebeurt met een douchewisser droog te maken.

Douchecabine 80 cm kopen bij Douche Concurrent

Het is belangrijk om de verschillende douchecabines goed met elkaar te vergelijken. Kijk goed naar de afwerking van het glas, maar ook bijvoorbeeld naar de hoogte van de douchecabine 80 cm, zodat u zeker weet dat de cabine goed in uw badkamer past. Heeft u de juiste douchecabine gevonden? Dan kunt u de douchecabine 80 cm eenvoudig via onze webshop bestellen. Wij zorgen er voor dat u de douchecabine zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt.