Douchecabine 75x75 cm

Een douchecabine 75x75 cm is een zeer compacte cabine, ideaal voor de kleine badkamers. De douchecabine zijn stijlvol en nemen weinig ruimte in beslag. Kies uit verschillende designs en vormen. Let ook op de afwerking van het glas. Meer weten over de juiste douchecabine? Ga naar ons advies over douchecabines!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Douchecabine 75x75 cm

De badkamer is één van de kleinste ruimtes in het huis en het is daarom vaak passen en meten om alle benodigdheden een plek te geven. Gelukkig past ook in de kleinste badkamers een prachtige douchecabine. Een douchecabine 75x75 cm is hier namelijk de perfecte keuze voor. Een douchecabine 75x75 is een compacte douchecabine en verkrijgbaar in allerlei verschillende designs.

Let bij de aanschaf van een douchecabine 75x75 cm goed op de afwerking van het profiel en het glas. Zo kunt u gemakkelijk voor extra privacy zorgen wanneer u kiest voor een douchecabine met een strook matglas. Ook chinchillaglas zorgt ervoor dat u niet direct door het glas heen kunt kijken.

Douchecabine met of zonder antikalk

Veel douchecabines zijn behandeld met een handige antikalk laagje. Deze laag zorgt ervoor dat kalk en ander vuil zich moeilijk kunnen hechten aan het oppervlak. Hierdoor is de douchecabine heel gemakkelijk en snel schoon te maken. Heeft u een douchecabine 75x75 cm gezien die deze coating niet heeft? Dan kunt u de douchecabine 75x75 cm ook zelf behandelen, met deze handige kit. Ook dan is uw douchecabine 75x75 cm goed bestand tegen kalk!

Douchecabine 75x75 cm kopen bij Douche Concurrent

Bij Douche Concurrent vindt u verschillende soorten douchecabines van 75x75 cm, speciaal voor de compacte badkamer. U heeft keuze uit verschillende hoogtes en afwerkingen, zodat u de perfecte douchecabine 75x75 cm kunt kopen. Een douchecabine 75x75 cm kopen kan ook eenvoudig via onze webshop, gewoon vanuit uw eigen huis. Wij zorgen er daarna voor dat u uw douchecabine zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt.

Wilt u graag meer advies over de aanschaf van een douchecabine 75x75 cm? Wij geven u graag advies! Ga snel naar ons advies over douchecabines en lees hier alles wat u moet weten! Zo weet u zeker dat u een goede keuze maakt.