Douchecabine 75 cm breed

Bent u op zoek naar een smalle douchecabine? Dan is een douchecabine 75 cm breed een ideale keuze voor u. Zet de douchecabine op een douchebak of direct op de tegelvloer. Let ook goed op de verschillende designs. Meer weten over de juiste douchecabine? Ga naar ons advies over douchecabines!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Douchecabine 75 cm breed

Een douchecabine 75 cm breed is een ideale optie voor de kleine badkamer. Het vierkante formaat van 75x75 cm is gemakkelijk wanneer u de ruimte creatief moet indelen. Kijk ook goed naar de geschikte hoogte van de douchecabine, zodat de douchecabine straks niet te hoog is. Met een douchecabine 75 cm houdt u eenvoudig het water goed binnen uw doucheruimte en houdt u de rest van de badkamer droog.

Draaideur of schuifdeur?

Wilt u een douchecabine 75 cm breed kopen? Dan heeft u keuze uit verschillende deuren, zoals een draaideur of een schuifdeur. Het voordeel van een schuifdeur bij een douchecabine 75 cm is dat deze ruimtebesparend is. Met een draaideur is het belangrijk te weten dat de deur ruimte nodig heeft om open te kunnen draaien. Kijk dus goed of er geen muur, toilet of badkamermeubel in de weg zit.

Douchecabine 75 cm breed bestellen

Een douchecabine 75 cm breed bestellen kan gewoon vanuit uw eigen stoel, via de computer, tablet of telefoon. In de webshop vindt u verschillende soorten douchecabines van 75 cm breed, waardoor u ruime keuze heeft. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, is het bestellen van de douchecabine 75 cm breed heel eenvoudig. Volg de stappen in het bestelproces en wij doen vervolgens de rest! Wij zorgen ervoor dat u uw douchecabine zo snel mogelijk in huis heeft, zodat u er meteen van kunt genieten.