Douchecabine 70x90 cm

Een douchecabine 70x90 cm heeft een ideaal formaat als u op zoek bent naar een kleine douchecabine. Bij Douche Concurrent vindt u verschillende douchecabines van 70x90 cm. Let goed op de afwerking van het profiel en het glas. Meer weten over de juiste douchecabine? Ga naar ons advies over douchecabines!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Douchecabine 70x90 cm

Een douchecabine 70x90 cm is de ideale douchecabine wanneer u een kleine en smalle badkamer heeft. Door de breedte van 90 cm heeft u nog steeds voldoende ruimte om prettig te kunnen douchen. Wanneer u een douchecabine 70x90 cm wilt kopen, is het handig goed te letten op de verschillende vormen die beschikbaar zijn. Zo heeft een kwartronde vorm een andere uitstraling dan een rechthoekige douchecabine 70x90 cm.

Let op de afwerking van het glas

Wilt u een douchecabine 70x90 cm kopen? Let dan ook goed op de afwerking van het glas. Zo zijn alles glazen douchecabines gemaakt van extra stevig veiligheidsglas, maar de afwerking hiervan kan verschillen. Kies bijvoorbeeld voor standaard helderglas voor een ruimtelijke uitstraling. Of kies voor douchecabine 70x90 cm met een strook matglas, voor extra privacy. Ook de dikte van het glas is erg belangrijk voor een stevige douchecabine. Zo is een dikte van 8 tot 10 mm de beste keuze.

Douchecabine 70x90 cm bestellen bij Douche Concurrent

Een douchecabine 70x90 cm vindt u bij Douche Concurrent van verschillende merken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit Diamond Line of Sealskin, met beiden hun eigen stijl. Vergelijk ook goed de verschillende hoogtes, zodat u zeker weet dat de douchecabine 70x90 cm van uw keuze goed in uw badkamer past. Het voordeel van de douchecabines is ook dat u deze op de tegelvloer of op een douchebak kunt plaatsen.

Heeft u de juiste douchecabine 70x90 cm gevonden? Dan kunt u deze eenvoudig bestellen via onze webshop. U hoeft alleen de stappen in het bestelproces te volgen en wij doen vervolgens de rest. Wij zorgen ervoor dat u uw douchecabine zo snel mogelijk in huis heeft, zodat u er snel plezier van kunt hebben.