Douchecabine 70x100 cm

Een douchecabine 70x100 cm is ideaal voor smalle badkamers, waar u toch graag een ruimere douchecabine wilt neerzetten. De antikalk coating op het glas zorgt ervoor dat u de douchecabine eenvoudig en snel schoon kunt maken. Meer weten over de juiste douchecabine? Ga naar ons advies over douchecabines!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Douchecabine 70x100 cm

Bent u op zoek naar een douchecabine voor een kleine of smalle badkamer? Kies dan voor een douchecabine 70x100 cm. De smalle breedte zorgt ervoor dat deze minder ruimte in neemt, terwijl de lengte van 100 cm wel zorgt voor voldoende doucheruimte. U kunt hierdoor ook gemakkelijk de douchecabine in- en uitstappen. Een douchecabine 70x100 cm kan hierdoor bijvoorbeeld makkelijk langs de smalle muur van een badkamer geplaatst worden.

Douchecabine 70x100 cm met antikalk

De douchecabine 70x100 cm is behandeld met een handige antikalk coating. Deze coating zorgt voor een waterafstotend laagje, waardoor kalk en vuil zich ook niet aan het glas kunnen hechten. Hierdoor is het schoonmaken van de douchecabine een fluitje van een cent. Om de douchecabine 70x100 cm extra mooi te houden, adviseren wij het glas na elke douchebeurt met een douchewisser droog te maken.

Afwerking van het glas

Wanneer u op zoek gaat naar een mooie douchecabine 70x100 cm is het natuurlijk belangrijk dat deze de juiste uitstraling heeft. Kijk daarom ook goed naar de afwerking van het glas. Zo heeft helderglas een ruimtelijke uitstraling, maar kan een strook matglas zorgen voor net dat beetje extra privacy tijdens het douchen. Daarnaast kan half matglas zorgen voor een leuk accent in de badkamer.

Douchecabine 70x100 cm bestellen bij Douche Concurrent

Een douchecabine 70x100 cm kopen kan eenvoudig via de webshop van Douche Concurrent. U vindt hier verschillende douchecabines, zodat u ruime keuze heeft. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u de douchecabine 70x100 cm zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt. En wilt u extra advies over het kopen van een douchecabine 70x100 cm? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom! Bekijk ook eens onze handige adviespagina’s over douchecabines.