Douchecabine 70 cm

Bent u op zoek naar een smalle douchecabine? Dan is een douchecabine 70 cm een goede keuze. U kunt de breedte combineren met verschillende lengtematen, zodat u toch voldoende doucheruimte heeft. Wilt u graag meer weten? Lees dan ons advies over douchecabines!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 28 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 28 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Douchecabine 70 cm

Een kleine badkamer kan lastig in te richten zijn. Dan is een kleine douchecabine wel erg fijn! Een douchecabine 70 cm breed is dan de ideale oplossing. Bij Douche Concurrent vindt u verschillende soorten douchecabines van 70 cm breed. De lengte bepaalt u dan zelf. Heeft u wel in de lengte ruimte, maar niet in de breedte? Kies dan een douchecabine 70 x 140 cm bijvoorbeeld. Zo geniet u nog steeds van voldoende doucheruimte. Bekijk en vergelijk de verschillende douchecabines 70 cm breed.

Let op de afwerking van het glas

Bij de aanschaf van een gesloten douchecabine 70 cm is het belangrijk om ook goed te kijken naar de afwerking van het glas. Zo zorgt een douchecabine met helderglas voor extra ruimtelijkheid in de badkamer, aangezien u hier doorheen kunt kijken. Wilt u graag meer privacy? Kijk dan voor een gesloten douchecabine 70 cm breed met chinchilla glas of de combinatie met helderglas en matglas. De afwerking van het glas van de gesloten douchecabine 70 cm heeft veel invloed op de uitstraling van de douchecabine. Bekijk daarom rustig de verschillende soorten in onze webshop.

Gesloten douchecabine 70 cm kopen

Heeft u de verschillende gesloten douchecabines 70 cm bekeken en vergeleken? En heeft u de perfecte gesloten douchecabine 70 cm gevonden voor uw badkamer? Bestel de douchecabine dan snel en eenvoudig online bij Douche Concurrent. Na het bestellen van uw gesloten douchecabine 70 cm gaan we direct met uw bestelling aan de slag. Zo zorgen we ervoor dat u de douchecabine zo snel mogelijk in huis heeft. En heeft u misschien nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!