Douchecabine 185 hoog

Bent u op zoek naar een douchecabine 185 cm hoog? Bekijk het uitgebreide assortiment douchecabines bij Douche Concurrent en vergelijk de verschillende douchecabines 185 hoog. Let goed op de afwerking van het profiel. Meer weten over de juiste douchecabine? Ga naar ons advies over douchecabines!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

15 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

15 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

Douchecabine 185 hoog

Wilt u een douchecabine 185 hoog kopen? Bekijk dan de verschillende soorten douchecabines in onze webshop. De douchecabines van 185 cm hoog in ons assortiment zijn verkrijgbaar met allerlei afmetingen, zoals 90x90 cm en 100x100 cm. Ook een extra kleine douchecabine 185 hoog van 80x80 cm kunt u bij ons vinden. Zo kunt u altijd een douchecabine vinden die goed in uw badkamer past. Let daarbij ook goed op de verschillende designs van de douchecabines.

Mat zwarte douchecabine 185 hoog

Het design van de douchecabine is erg belangrijk, wanneer u er een wilt aanschaffen. Bekijk daarom de verschillende designs van de douchecabines en vergelijk de afwerkingen. Kies bijvoorbeeld voor een matzwarte douchecabine 185 hoog, dé trend van dit moment. Het mat zwarte frame is prachtig te combineren met bijvoorbeeld mat zwarte kranen en witte tegels. Breng op deze manier leuke en spannende accenten in de badkamer.

Douchecabine met antikalk

Het is natuurlijk belangrijk dat u de douchecabine goed onderhoudt. Zo heeft u zo lang mogelijk plezier van uw prachtige douchecabine 185 hoog. De meeste douchecabines zijn voorzien van een speciale antikalk coating, of Nano coating. Deze coating creëert een waterafstotend laagje op het glas, zodat vuil en kalk zich niet kunnen hechten aan uw douchecabine 185 hoog. Zo is het een heel eenvoudig om de douchecabine schoon te maken.

Douchecabine 185 hoog bestellen

Een douchecabine 185 hoog bestellen kan gewoon vanuit uw eigen stoel, via de computer, tablet of telefoon. In de webshop vindt u verschillende soorten douchecabines van 185 cm hoog, waardoor u ruime keuze heeft. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, is het bestellen van de douchecabine 185 hoog heel eenvoudig. Volg de stappen in het bestelproces en wij doen vervolgens de rest! Wij zorgen ervoor dat u uw douchecabine zo snel mogelijk in huis heeft, zodat u er meteen van kunt genieten.