Douchecabine 120x90 cm

Met een douchecabine 120x90 cm heeft u voldoende bewegingsruimte om comfortabel te kunnen douchen. Douchecabines van 120x90 cm zijn verkrijgbaar in verschillende designs. Zo zijn er standaard gesloten douchecabines, maar ook complete douchecabines. Meer weten over de juiste douchecabine? Ga naar ons advies over douchecabines!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

8 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

8 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

Douchecabine 120x90 cm

Wilt u een douchecabine 120x90 cm kopen? Deze douchecabine heeft de ideale afmeting om comfortabel te douchen. De lengte van 120 cm en de breedte van 90 cm biedt u veel bewegingsruimte tijdens het douchen. Het heeft hierdoor een rechthoekige vorm, dat gemakkelijk in de hoek te plaatsen is, langs een lange wand in de badkamer. Daarnaast oogt een rechthoekige en grotere douchecabine van 120x90 cm ook erg ruimtelijk.

Douchecabine 120x90 cm met draaideur of schuifdeur

Wanneer u een douchecabine wilt kopen, is het ook belangrijk om goed te kijken naar het soort deuren dat u graag wilt. Bij een douchecabine 120x90 cm heeft u keuze tussen een draaideur of een schuifdeur. Beide opties hebben hun eigen voordelen. Zo is een schuifdeur ruimtebesparend en heeft u geen last van de deur in het looppad. Een schuifdeur heeft daarentegen wel meer onderhoud aan de wieltjes en de rails nodig. Daarbij is het belangrijk om het schuifsysteem goed schoon te houden. Een draaideur is daarom de meest onderhoudsvriendelijke optie. Bekijk wel goed of u voldoende ruimte heeft om de deur goed open te kunnen slaan.

Gesloten of complete douchecabine 120x90 cm

Er zijn verschillende douchecabines van 120x90 cm beschikbaar waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u ervoor kiezen om een standaard gesloten douchecabine 120x90 cm te kopen. Deze bestaat uit twee zijden, die u aan de muur bevestigd. Deze gesloten douchecabines kunt u op een tegelvloer of een douchebak plaatsen.

De andere optie voor een douchecabine 120x90 cm is een complete douchecabine. Deze douchecabines kunt u zo in elkaar zetten en in de badkamer plaatsen. Een complete douchecabine 120x90 cm beschikt ook over 2 achterwanden, een douchebak en een douchekraan. Wanneer u voor een extra luxe douchecabine kiest, zit hier vaak ook een regendouche of zelfs massagejets in. Zo kunt u heerlijk ontspannen in een luxe douchecabine.

Douchecabine 120x90 cm kopen bij Douche Concurrent

Wilt u graag een douchecabine 120x90 cm kopen? Bij Douche Concurrent vindt u een ruim assortiment douchecabines van 120x90 cm. Hierdoor heeft u veel keuze en heeft u grote kans dat u een douchecabine vindt die aan uw wensen voldoet. Let bij de aanschaf goed op de afwerkingen en de verschillende opties. De verschillende merken in ons assortiment hebben elk weer een ander design en daarmee ook een andere uitstraling.

Heeft u uw perfecte douchecabine 120x90 cm gevonden? Het is heel eenvoudig om een douchecabine 120x90 cm te bestellen in onze webshop. Volg eenvoudig de stappen in het bestelproces en wij doen de rest! We gaan direct aan de slag met uw bestelling en zorgen ervoor dat u uw douchecabine 120x90 cm zo snel mogelijk thuis heeft.