Douchecabine 120x80 cm

Een douchecabine 120x80 cm is een goede keuze wanneer u op zoek bent naar een ruime, maar smalle douchecabine. Bekijk het assortiment douchecabines 120x80 cm bij Douche Concurrent en kies de douchecabine die bij uw persoonlijke wensen en eisen past. Meer weten over de juiste douchecabine? Ga naar ons advies over douchecabines!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

5 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

5 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

Douchecabine 120x80 cm

Een douchecabine 120x80cm is een smalle douchecabine, die tegelijkertijd ook veel ruimte biedt door de lengte. Dit maakt dat de douchecabine 120x80 cm heel geschikt is voor een smalle badkamer, zodat u meer loopruimte ter beschikking heeft. Bij Douche Concurrent kunt verschillende soorten douchecabines van 120x80 cm kopen. Het is belangrijk om bij de aanschaf van een douchecabine goed te letten op de afwerking van het glas en het design van de douchecabine 120x80 cm.

Gesloten of complete douchecabine 120x80 cm

Bij het kopen van een douchecabine 120x80 cm is het handig om te kijken of u een standaard gesloten douchecabine of een complete douchecabine wilt kopen. Een gesloten douchecabine is een eenvoudige optie, met één of meerdere zijwanden en één of meerdere douchedeuren. Dit is afhankelijk van het design van de douchecabine 120x80 cm.

Bij een complete douchecabine zit alles wat u nodig heeft om te kunnen douchen. Dit zijn de wanden, inclusief achterwanden, douchedeuren en douchebak. Maar ook de douchekraan en de douchekop worden hierbij geleverd. Wanneer u een luxe complete douchecabine 120x80 cm koopt, zitten er ook een regendouche en massagejets bij. Met een complete douchecabine bent u dus in één keer klaar.

Douchecabine 120x80 cm met verschillende designs

Wilt u een douchecabine 120x80 cm met een specifiek design? Bekijk dan ons ruime assortiment douchecabines. Ook met de afmeting 120x80 cm hebben wij veel keuze, waardoor u een douchecabine kunt kopen die aan uw persoonlijke eisen en wensen voldoet. Let bij het design goed op de afwerking en materiaal van het profiel of het frame.

Ook de manier waarop u de deur van de douchecabine 120x80 cm opent heeft invloed op het algehele design van de douchecabine. Zo zijn er schuifdeuren en draaideuren beschikbaar. Wanneer u niet veel ruimte in de badkamer heeft, kunt u het beste kiezen voor schuifdeuren. Hierbij heeft u geen last van deuren die u in het looppad moet open slaan, maar schuift u ze gemakkelijk opzij.

Douchecabine 120x80 cm eenvoudig en snel online bestellen

Bent u op zoek naar een nieuwe douchecabine 120x80 cm? Bekijk dan het assortiment van Douche Concurrent. Hier vindt u verschillende soorten douchecabines 120x80 cm die u eenvoudig en snel online kunt bestellen. Volg de stappen in het bestelproces en wij doen vervolgens de rest. We gaan direct met uw bestelling aan de slag en zorgen ervoor dat u uw douchecabine 120x80 cm zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt. Zo kunt u meteen genieten van uw nieuwe douchecabine.