Douchecabine 120 cm

Een douchecabine 120 cm breed biedt veel ruimte om comfortabel te kunnen douchen. Bij Douche Concurrent vindt u verschillende soorten douchecabines van 120 cm. U heeft keuze uit verschillende lengtematen en verschillende designs. Meer weten over de juiste douchecabine? Ga naar ons advies over douchecabines!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

20 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

20 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

Douchecabine 120 cm

Bent u op zoek naar een ruime douchecabine? Kies dan een douchecabine met een breedte van 120 cm. Een douchecabine 120 cm is een fijne douchecabine, wanneer u ruimte erg belangrijk vindt. Daarnaast zijn er ook verschillende lengtematen beschikbaar. Zo heeft u met een douchecabine 120x140 cm genoeg ruimte om met twee personen lekker te kunnen douchen. Ook kunt u in een douchecabine 120 cm gemakkelijk een handig doucherekje kwijt.

Verschillende merken douchecabine 120 cm

Douchecabines zijn verkrijgbaar van verschillende sanitair merken. Zo ook de douchecabine 120 cm. Elk merk heeft zijn eigen kenmerken en designs. Hierdoor heeft ook elk merk weer een andere uitstraling. Bedenk daarom goed waar uw douchecabine 120 cm aan moet voldoen en vergelijk de verschillende douchecabines goed met elkaar. Zo kunt u een goede keuze maken en douchecabine kopen die perfect aan uw wensen voldoet.

Draaideur of schuifdeur?

Wilt u een douchecabine 120 cm kopen? Kijk dan ook goed naar de openingswijze van de deur. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een draaideur of een schuifdeur. Een schuifdeur bespaart iets meer ruimte dan een draaideur. Een draaideur is daarentegen wel onderhoudsvriendelijker. Kijk daarom goed naar de beschikbare ruimte in uw badkamer en kies zo de douchecabine 120 cm die het beste in de ruimte past.

Douchecabine 120 cm kopen

Heeft u een douchecabine van 120 cm breed gevonden die aan uw wensen voldoet? Bestel de douchecabine 120 cm dan eenvoudig online via de webshop van Douche Concurrent. Nadat u de douchecabine heeft besteld, doen wij de rest! Bij Douche Concurrent zorgen we ervoor dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft. En wilt u graag extra advies? Kom dan langs in onze showroom of neem direct contact met ons op.