Douchecabine 100x90 cm

Bent u op zoek naar een douchecabine 100x90 cm? Bekijk het ruime assortiment douchecabines van 100x90 cm. Deze biedt meer ruimte dan de standaard douchecabine, waardoor u met een ruimtelijk gevoel kunt douchen. Let op het design van de douchecabine. Meer weten over de juiste douchecabine? Ga naar ons advies over douchecabines!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

7 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

7 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

Douchecabine 100x90 cm

Een douchecabine 100x90 cm is een mooie optie, wanneer u op zoek bent naar een douchecabine die iets meer ruimte biedt dan de standaard maat. Een douchecabine 100x90 cm is ook heel gemakkelijk in verschillende maten badkamers te plaatsen. Wilt u meer ruimte besparen? Kies dan voor een douchecabine 100x90 cm met een kwartronde vorm. Hierbij is één hoek afgerond, waardoor er meer ruimte is voor het looppad. Dit is ideaal voor de kleinere badkamers.

Kies een rechthoekige of kwartronde douchecabine 100x90 cm

Wanneer u een douchecabine 100x90 cm wilt kopen, heeft u keuze uit verschillende soorten douchecabines. Hierbij is de vorm een belangrijk aspect om op te letten. Dit heeft namelijk veel invloed op de uitstraling van de douchecabine 100x90 cm. De beide vormen zijn erg handig in de kleinere badkamer. De kwartronde douchecabine 100x90 cm is een ruimtebesparende optie. De ronde vorm zorgt voor een wat klassiekere look, maar staat ook heel goed in de moderne badkamer.

Douchecabine 100x90 cm van verschillende merken

Bij het kopen van een douchecabine 100x90 cm heeft u keuze uit verschillende soorten merken. Elk merk heeft zijn eigen design, zodat u altijd wel een douchecabine 100x90 cm kunt vinden die voldoet aan uw eisen en persoonlijke smaak. Kies bijvoorbeeld voor een stijlvolle douchecabine van Sealskin, gemaakt van hoge kwaliteit materialen.

Wanneer u een douchecabine 100x90 cm van hoge kwaliteit zoekt, maar voor een lage prijs, kies dan voor een douchecabine van Diamond Line. Met Diamond Line heeft u bijvoorbeeld keus tussen een linksdraaiende of rechtsdraaiende douchedeur en kunt u kiezen tussen verschillende soorten glas.

Verschillende afwerkingen douchecabine 100x90 cm

Bij een douchecabine 100x90 cm heeft u keuze uit verschillende soorten afwerkingen van het glas. Zo kunt u voor helderglas kiezen, het standaard doorzichtige glas. Wilt u meer privacy tijdens het douchen? Kies dan voor een douchecabine 100x90 cm gemaakt van helderglas en een strook matglas. Dit zorgt nog steeds voor een ruimtelijke uitstraling, maar biedt u wel de gewenste privacy. Of kies voor een douchecabine 100x90 cm, waarvan het glas gemaakt is van chinchilla glas. Hierbij is het gehele glas bewerkt. Het glas laat wel voldoende licht door, maar de details achter het glas zijn hierbij niet meer zichtbaar.

Douchecabine 100x90 cm kopen bij Douche Concurrent

Wilt u een douchecabine 100x90 cm bestellen bij Douche Concurrent? Dit kan eenvoudig via de webshop, waar u alleen de stappen van het bestelproces hoeft te volgen. Wanneer we uw bestelling binnen hebben, gaan we hier direct mee aan de slag. Zo zorgen we ervoor dat u de douchecabine 100x90 cm zo snel mogelijk in huis hebt.