Douchecabine 100x80 cm

Wilt u een douchecabine 100x80 cm kopen? Bij Douche Concurrent vindt u een ruim assortiment douchecabines 100x80 cm. Let op de vorm en het design van de douchecabine. Ook de manier van openen is belangrijk, wanneer u een douchecabine koopt. Meer weten over de juiste douchecabine? Ga naar ons advies over douchecabines!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

6 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

6 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

Douchecabine 100x80 cm

Heeft een smalle of kleine badkamer, maar wilt u toch graag een ruime douchecabine? Dan is een douchecabine 100x80 cm een ideale oplossing. De breedte van 80 cm zorgt ervoor dat de douchecabine het looppad niet in de weg zit, terwijl de lengte van 100 cm ervoor zorgt dat u toch voldoende ruimte heeft om lekker te kunnen douchen. Daarnaast heeft u verschillende keuzes, wanneer u een douchecabine 100x80 cm wilt kopen.

Douchecabine 100x80 cm van verschillende merken

Bij het kopen van een douchecabine 100x80 cm heeft u keuze uit verschillende soorten merken. Elk merk heeft zijn eigen design, zodat u altijd wel een douchecabine 100x80 cm kunt vinden die voldoet aan uw eisen en persoonlijke smaak. Zo heeft EAGO prachtige complete douchecabines, met douchekraan, douchekop en zelfs een radio. Of kies voor een stijlvolle douchecabine van Sealskin.

Wanneer u een douchecabine 100x80 cm van hoge kwaliteit zoekt, maar voor een lage prijs, kies dan voor een douchecabine van Diamond Line. Met Diamond Line heeft u bijvoorbeeld keus tussen een linksdraaiende of rechtsdraaiende douchedeur en kunt u kiezen tussen verschillende soorten glas.

Kwartronde of rechthoekige douchecabine 100x80 cm

De uitstraling en stijl van uw douchecabine is erg belangrijk. Dit bepaalt namelijk voor een groot deel ook de uitstraling van uw badkamer. Wanneer u een douchecabine 100x80 cm wilt kopen, heeft u keuze uit verschillende vormen, namelijk kwartrond of rechthoekig.

Het voordeel van een kwartronde douchecabine 100x80 cm is dat de afgeronde hoek een ruimtebesparende functie heeft. U heeft hierdoor meer ruimte voor het looppad. Een rechthoekige douchecabine 100x80 heeft aan de andere kant een strakkere uitstraling, wat heel goed past in de moderne badkamer.

Douchecabine 100x80 cm online bestellen

Wanneer u op zoek bent naar een douchecabine 100x80 cm, kunt u dat gewoon thuis op de bank doen. Bij Douche Concurrent vindt u namelijk een uitgebreid assortiment douchecabines van 100x80 cm, gewoon online in onze webshop. U kunt de verschillende douchecabines makkelijk online vergelijken. Kijk hierbij goed naar de verschillen in vorm, de manier van openen en het design. Ook is het fijn wanneer de douchecabine behandeld is met een antikalk coating. Deze coating zorgt ervoor dat u de douchecabine 100x80 cm gemakkelijk kunt schoonmaken.

Wanneer u de juiste douchecabine 100x80 cm heeft gevonden, kunt u deze gewoon toevoegen in uw online winkelmandje. Vervolgens volgt u de stappen van het bestelproces en wij doen de rest. Nadat u de douchecabine 100x80 cm heeft besteld, gaan we wij direct met uw bestelling aan de slag. Zo zorgen we ervoor dat u uw nieuwe douchecabine zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt.