Douchecabines

Wilt u een douchecabine kopen? Wij hebben een uitgebreid assortiment douchecabines. Let bij het kopen van een douchecabine op de vorm, type deur en kleur glas. Daarnaast heeft u keuze tussen een cabine met of zonder verlichting. Hulp nodig? Bekijk ons advies over douchecabines.

 • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
 • Tot 10 jaar garantie op douches
 • Showroom van ruim 1000 m2
 • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 336 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 336 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Douchecabine

Douchecabine kopen? U heeft de keuze uit verschillende modellen, waarmee u het water gemakkelijk houdt waar u het graag wilt hebben. Zoekt u bijvoorbeeld een douchecabine van 80x80 cm of 90x90 cm? Het zijn de standaardmaten in Nederland, waarmee u binnen een niet zo grote badkamer toch voor een fijne douche kunt zorgen. De waterdichte wanden van de douchecabines zorgen ervoor dat de rest van de badkamer niet nat zal worden, net als andere ruimten waarin u de douche wilt plaatsen.

Douchecabine in de showroom bekijken

Wist u dat u douchecabines kunt bekijken in onze showroom in Schiedam? Door de douchecabines in de showroom te bekijken krijgt u een goed beeld bij de douchecabine van 80x80 cm, 90x90 cm of de andere afmetingen. Kijk ook goed naar de verschillen tussen deuren die open klappen of open draaien, afhankelijk van waar uw voorkeur naar uitgaat. U kunt op die manier de douchecabine selecteren waar u graag gebruik van wilt maken, om die vervolgens online te bestellen. U vindt de modellen die bij ons in de showroom staan ook online in onze webshop, maar u kunt uw perfecte douchecabine ook meteen in de showroom bestellen.

Complete of gesloten douchecabine?

U kunt online een complete douchecabine bestellen, inclusief de handleiding die u stap voor stap aangeeft hoe u de cabine in elkaar kunt zetten. Het gaat bovendien om een gesloten douchecabine, zodat deze netjes waterdicht is en u er zonder zorgen gebruik van kunt maken. Het water blijft netjes binnen de douchecabine, de hoogte zorgt ervoor dat dit er ook niet overheen kan spatten. Met name in een relatief kleine badkamer is het een uitstekend idee om gebruik te maken van een van de douchecabines. Mocht u toch geen ruimte hebben voor een douchecabine, dan is een inloopdouche of een douchewand een prima alternatief. Dit kunt u dan combineren met een douchebak.

Douchecabines van hoge kwaliteit

Vindt u het vooral van belang dat de douchecabine goed van kwaliteit is? Wij werken met materialen die gelijk zijn aan die van de Bruynzeel douchecabines en de Sealskin douchecabines, waardoor u kunt rekenen op niets minder dan het beste.

Zoekt u specifiek naar een douchecabine met een linker ingang of een rechter ingang? Geen probleem, u kunt de verschillende douchecabines eenvoudig online met elkaar vergelijken. Ook het onderhoud zit op een eenvoudige manier in elkaar, u kunt hier bij de specificaties van de verschillende modellen meer over lezen.

Heeft u vragen over een bepaalde douchecabine die u graag online wilt bestellen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Glazen douchecabine kopen

De glazen douchecabine is een uitstekende keuze indien u zoekt naar kwaliteit. Het glas zorgt voor een stevige constructie die bijdraagt aan de uitstraling van de badkamer. Uiteraard gaat het in een douchecabine van glas om veiligheidsglas, waardoor u daar in de badkamer zonder zorgen gebruik van kunt maken. Het glas is standaard extra dik uitgevoerd en kan net als de douchewanden zonder problemen tegen een stootje. Bekijk de verschillende glazen douchecabines voor de verschillende formaten, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de ruimte die u in de badkamer beschikbaar heeft.

Hoek douchecabine

In de kleine(re) badkamer is de hoekdouchecabine een fijne keuze. U zorgt er daarmee eenvoudig voor dat u de cabine in de hoek kunt plaatsen, waardoor er zo min mogelijk ruimte verloren gaat. Bekijk de vierkante hoekdouchecabines in de traditionele vorm, net als bijvoorbeeld de kwartronde cabines die er naar het midden van de badkamer toe voor zorgen dat er meer ruimte vrij blijft. Uiteraard zijn de hoekdouchecabines er bijvoorbeeld in 80x80 en 90x90, net als een paar grotere formaten. Op die manier kiest u eenvoudig voor een ruime douchecabine in een hoek, waarmee u de schaarse ruimte in de badkamer optimaal kunt benutten. Bestel uw douchecabine bij Douche Concurrent.