Douchecabine aanbieding

Alles voor de douche, maar dan voor met hoge kortingen? Ook dat kunt u vinden bij Douche Concurrent! Op deze pagina staan allerlei producten voor een nog mooier prijsje dan u van ons gewend bent. Denk hierbij aan een douchecabine in de aanbieding of een extra goedkope douchewand. Weet u al waar u precies naar op zoek bent? Klik dan aan de linkerkant op de specifieke categorie. Als u nog geen keus heeft gemaakt, dan kunt u alle huidige aanbiedingen hieronder bekijken!

1059 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

1059 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

De ideale douchecabine in de aanbieding

Als u een douchecabine wilt kopen voor een zeer scherpe prijs, dan zit u hier goed. Wij bieden namelijk verschillende soorten met korting aan. Het enige waar u op hoeft te letten is welke vorm, grootte en stijl het best in uw badkamer past.

Heeft u een kleine badkamer of wilt u zo veel mogelijk ruimte overhouden in uw badkamer? Dan is het van belang dat u het juiste formaat douchecabine koopt. In ons afgeprijsde assortiment vindt u een hoop keus op dit gebied. De meest gangbare maat is toch wel een douchecabine van 90x90. Het is populair omdat het niet te groot is, maar wel voor een comfortabele ruimte zorgt. De kans is groot dat dit een zeer geschikt formaat is voor in uw badkamer.

Ook de vorm speelt een grote rol in de verdeling van uw badkamer. De vraag is waar u meer waarde aan hecht: extra loopruimte of meer bewegingsvrijheid? Een vijfhoekige of kwartronde douchecabine is bijvoorbeeld ideaal als u graag wat meer ruimte bespaart. Door de efficiënte vorm houdt u namelijk meer plek over. Bovendien zijn deze douchecabines altijd voorzien van schuifdeuren en een hoekinstap. Hierdoor hoeft u geen rekening te houden met de draai van een deur. Een vierkante of rechthoekige douchecabine is daarentegen beter voor extra comfort. Vooral wanneer u graag met z’n tweeën onder de douche stapt.

De goedkope douchewand: mooie kwaliteit voor een mooie prijs

Past een douchewand beter bij uw smaak? Ook dat kunt u plaatsen in de badkamer zonder er de hoofdprijs voor te betalen. Een goedkope douchewand is namelijk altijd te vinden tussen onze aanbiedingen. Op deze pagina staan diverse modellen, waardoor u ook nog eens een hoop keus heeft. Bedenk daarom van tevoren waar uw nieuwe aankoop aan moet voldoen.

De hoogte van een douchewand ligt gemiddeld rond de twee meter, maar de breedte kan nogal verschillen. Dit heeft namelijk de grootste invloed op de ruimte. Is uw badkamer groot genoeg en wilt u een royale douche creëren? Kies dan een exemplaar van 110 centimeter breed of meer. 80 centimeter of kleiner raden we aan als u het juist wat compacter wilt houden. Alle formaten die hier tussen vallen, zorgen voor een mooie balans tussen de twee wensen.

Bij ons kunt u kiezen voor een glazen douchewand. Dit is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, wat ook zorgt voor verschillende voordelen. Melk- en rookglas bieden bijvoorbeeld extra privacy. Helder glas is daarentegen weer goed voor een ruimtelijk effect. Hierdoor ziet u namelijk nauwelijks de scheiding tussen de douche en de rest van de badkamer. Kunt u niet kiezen? Geen probleem! Wij verkopen ook douchewanden met een combinatie van twee soorten afwerkingen van het glas. Zo profiteert u van beide pluspunten.

Een ontspannende regendouche in de aanbieding

Natuurlijk is een kraan onmisbaar in uw douche. Tegenwoordig wordt vaak gekozen voor een regendouche. De reden hiervoor is dat het een zeer ontspannende werking heeft op het lichaam. Zou u graag willen profiteren van een regendouche aanbieding? Kies dan voor een soort die echt geschikt is voor uw badkamer.

Een belangrijk punt om op te letten is de doorsnede van de stortdouche. Dit speelt namelijk een grote rol in het waterverbruik. Als u dit zo veel mogelijk wilt beperken, raden wij een doorsnede aan van tussen de 10 en 20 centimeter. Toch liever een groter exemplaar van 20 tot 40 centimeter? Een alternatief is om voor een regendouche te gaan met een waterbesparende functie. Houd er daarnaast rekening mee dat de warmwaterproductie erop moet worden afgestemd.

Bekijk daarnaast de mogelijkheden op het gebied van montage. Een opbouw regendouche is bijvoorbeeld makkelijker te plaatsen. U hoeft het enkel aan de muur te monteren. Dit maakt het vooral de ideale optie als u uw oude douche eenvoudig wilt vervangen. Gaat uw voorkeur uit naar een strakke uitstraling? Neem dan een inbouw regendouche. Het kost wat meer werk, maar het ziet er wel stijlvol uit. Bij deze variant werkt u een groot deel weg achter de muur of in het plafond. U ziet dan enkel de essentiële onderdelen, zoals de douchekop en de bedieningsknoppen.

Douchewand, regendouche of douchecabine kopen bij Douche Concurrent?

Is uw oog gevallen op een mooie aanbieding voor een regendouche? Of heeft u een goedkope douchewand of douchecabine in de aanbieding gezien? Profiteer dan nu van de scherpe prijzen! Bestel uw favoriete item voor de douche eenvoudig online.