Aanbieding Douches

Bent u op zoek naar een douche voor een mooie prijs? Bij Douche Concurrent vindt u een uitgebreid assortiment aan douches, ook in de aanbieding! Zoekt u een douchecabine, inloopdouche, douchewanden of andere doucheproducten? Kijk gerust hieronder bij onze aanbiedingen, wellicht zit er iets voor u bij.
 • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
 • Tot 10 jaar garantie op douches
 • Showroom van ruim 1000 m2
 • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 130 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 130 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

De aanbieding douchecabines vormen een voordelige keuze, u kunt deze online heel goedkoop aanschaffen. Uiteraard zorgen we binnen de aanbiedingen voor het gebruik van hoogwaardige materialen zoals veiligheidsglas. Dat betekent dat de aanbieding douchecabines een uitstekende keuze vormen, zonder dat u daar een hoge prijs voor hoeft te betalen. Op zoek naar een douchebak, een inloopdouche of wellicht de douchedeuren? Er zijn daarnaast complete douchecabines beschikbaar in de aanbieding. We maken het u daarmee graag gemakkelijk. Uiteraard heeft u de keuze uit diverse modellen en formaten, zodat u op uw gemak door de aanbieding douchecabines kunt bladeren en daar een keuze uit kunt maken.

Goedkope douchecabines

Binnen de aanbieding douchecabines vindt u tal van goedkope modellen. Zoekt u bijvoorbeeld specifiek naar een van de kwartronde douchecabines, de vijfhoek douchecabines of wellicht de hoekinstap douchecabines die er beschikbaar zijn? Dankzij de aanbiedingen betaalt u daarvoor standaard een lage prijs. Wij zorgen er met de goedkope modellen voor dat u de keuze heeft uit diverse varianten. Daar komt bij dat er verschillende maten beschikbaar zijn. De aanbieding douchecabines laten zich gemakkelijk plaatsen en dankzij de complete en gesloten modellen kunt u daar in de badkamer zonder problemen gebruik van maken.

Aanbieding douchecabines in diverse maten

De aanbieding douchecabines zijn te bestellen in een aantal populaire maten, net als in de minder gangbare afmetingen. Benieuwd naar de populaire maten voor de douchecabines? Het gaat dan bijvoorbeeld om douchecabines in 80 x 80cm, de douchecabines in 90 x 90cm en de douchecabines in 100 x 100cm. We zorgen er met de verschillende aanbieding douchecabines voor dat u daarvoor een scherpe prijs betaalt. Heeft u op dit moment al een douchecabine staan en wenst u dezelfde maat? Bent u benieuwd welke maat het best geschikt is? Het is verstandig om de maten van de aanbieding douchecabines op voorhand op te meten en na te gaan waar u gebruik van wenst te maken.

Complete en gesloten douchecabines

Binnen de aanbieding douchecabines vindt u een groot aantal gesloten en complete cabines. Die zorgen ervoor dat het water netjes in de cabine zal blijven en dat u daar in de rest van de badkamer geen last van heeft. Bovendien zorgt u er met de douchecabines eenvoudig voor dat u die op een compacte wijze kunt plaatsen. Een van de aanbieding douchecabines kopen? U heeft online de keuze uit tal van modellen, wij gaan daar zo snel mogelijk voor u mee aan de slag en zorgen voor een vlotte bezorging.