Douches

Wilt u een douche kopen? Wij hebben een divers assortiment douches. U kunt bij ons terecht voor douchecabines, douchewanden, inloopdouches en andere doucheproducten. Voor deskundig advies kunt u terecht bij Douche Concurrent.
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Douche kopen - Douchecabine of inloopdouche

Douches in alle soorten en maten kunt u eenvoudig online kopen. Een stijlvolle inloopdouche, een luxe douchepaneel of een complete doucheset waar u geen omkijken meer naar heeft. We zorgen er bij Douche Concurrent voor dat u de keuze heeft uit verschillende douchesystemen.

De ideale keuze voor uw doucheruimte, onafhankelijk van de grootte van uw badkamer. Ga voor klein en compact met een douchecabine van 80 x 80cm of juist voor veel groter met een luxe inloopdouche met een glaswand van 140cm. Wij helpen u online graag inspiratie op te doen.

Doucheruimte: inloopdouche met douchepaneel

U heeft voor de doucheruimte de keuze uit verschillende soorten douches. Met een luxe inloopdouche zorgt u voor een gevoel van ruimte. Bijvoorbeeld met een enkele douchewand, tegen de muur. Of met twee van de wanden, die er samen voor zorgen dat er ruimte ontstaat om in te kunnen douchen. We helpen u online graag inspiratie op te doen. En u bent van harte welkom in onze showroom, om zelf te ervaren hoe groot een douche eigenlijk ‘voelt’.

Zoekt u specifiek naar een douchepaneel? Inclusief jets voor een fijne lichaamsmassage en voor een puur gevoel van luxe? Wij zorgen er online voor dat u de diverse panelen met elkaar kunt vergelijken. Om daar direct een keuze uit te maken, of om die bij ons in de showroom zelf te komen bekijken. We maken het u graag gemakkelijk, met douches van de diverse topmerken.

Inloopdouche kopen: voor de grote en kleine badkamer

De inloopdouche is een mooie en luxe keuze. Waarin u alle ruimte heeft in de grote modellen. Of waarmee u zorgt voor een stijlvolle verschijning in een kleinere badkamer. Op die manier is er altijd sprake van een mooie inloopdouche voor in de badkamer die u heeft. Met veiligheidsglas en in een mooie heldere uitvoering. Zodat de ruimte groot oogt en u op een uitermate comfortabele manier kunt douchen. In een douche waar u zo in en uit kunt lopen.

U kunt online een inloopdouche kopen. Bekijk online het uitgebreide assortiment of kom naar onze showroom. We laten u daar graag de verschillende inloopdouches zien, zodat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken. Voor een mooi model, in de afmetingen die u op het oog heeft.

Complete douchesets en –systemen

En verder heeft u de keuze uit complete douchesets en complete douchesystemen. Een fijne keuze voor bij u in de badkamer, altijd op basis van goede kwaliteit. Net als van de douchedeuren en douchebakken, of de douchegoten die u kunt kopen. Op die manier kunt u een complete doucheset samenstellen, om er daarmee voor te zorgen dat u alle luxe tot uw beschikking heeft. En specifiek op zoek naar dorpels, naar douchegarnituur of naar de producten voor onderhoud? Ook die vindt u zowel online als bij ons in de showroom.

Douche kopen: online

U kunt online uw douche kopen bij Douche Concurrent, dankzij de uitgebreide keuze uit de verschillende douchesystemen. En komt u liever naar onze showroom, om de douche zelf alvast een keer te bekijken? Geen probleem, we hebben ze voor u staan en kunnen u daar uiteraard meer over vertellen. Kom bij ons langs of winkel online, wij zorgen ervoor dat u de juiste douche kunt kopen, voor de beste prijs. Een douche bestellen doet u eenvoudig bij Douche Concurrent.