Douches

Wilt u een nieuwe douche kopen? Wij hebben een divers assortiment aan douches, zodat er zeker iets voor u tussen zit! U kunt bij ons terecht voor douchecabines, douchewanden, inloopdouches en andere doucheproducten. Voor deskundig advies kunt u terecht bij Douche Concurrent!

3111 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

3111 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Douches: de verschillende mogelijkheden

Bij Douche Concurrent kunt u terecht voor allerlei verschillende soorten douches. Zo bestaat ons aanbod uit douchecabines, douchewanden, inloopdouches en douchedeuren. Als toevoeging vindt u ook nog douchebakken, -garnituur en -panelen in ons ruime assortiment. Waar u ook naar op zoek bent, u vindt het hier!

Een douchecabine is een product dat vaak wordt gekozen als men op zoek is naar een nieuwe douche. Dat is ook vrij logisch: er zijn vele soorten beschikbaar, het past in vrijwel iedere badkamer en het is erg praktisch. Dit zorgt ervoor dat een douchecabine een toegankelijke keuze is. Doordat de ruimte door een cabine aan alle kanten is afgesloten, blijft de warmte binnen. Ook blijft het water gewoon waar u het wilt hebben en hoeft u niet de hele vloer te dweilen na afloop. Door de verschillende kleuren, afmetingen en vormen is het een geliefde optie als douche.

Erg populaire keuzes op dit moment zijn inloopdouches en douchewanden. Dit zijn varianten met een luxe en moderne uitstraling. Doordat u vaak maar één wand nodig heeft, kunt u deze gemakkelijk plaatsen in een kleine badkamer. Doordat er een hoop kleuren beschikbaar zijn, zit er gegarandeerd iets voor u tussen!

Als uw nieuwe douche niet op de tegelvloer gemonteerd kan worden, dan heeft u een douchebak nodig. Bij Douche Concurrent hebben we een ruim aanbod aan douchebakken. Zo kunt u kiezen uit hoge of lage modellen, vierkant of rond en zelfs de kleur zwart is beschikbaar! Zo zorgt u ervoor dat uw douchebak mooi staat bij de rest van de badkamer.

Douche kopen: douchecabine of inloopdouche

Douches in alle soorten en maten kunt u bij ons eenvoudig online kopen. Een stijlvolle inloopdouche, een luxe douchepaneel of een complete doucheset waar u geen omkijken meer naar heeft. We zorgen er bij Douche Concurrent voor dat u de keuze heeft uit verschillende douchesystemen.

De ideale keuze voor uw doucheruimte vindt u bij ons, onafhankelijk van de grootte van uw badkamer. U kunt kiezen voor klein en compact met een douchecabine van 80 bij 80 centimeter. Of kies juist voor een grotere variant, zoals een luxe inloopdouche met een wand van 140 centimeter. Wij helpen u online graag inspiratie op te doen.

Doucheruimte: inloopdouche met douchepaneel

U heeft voor de doucheruimte de keuze uit verschillende soorten douches. Met een luxe inloopdouche zorgt u voor een gevoel van ruimte. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van een enkele douchewand tegen de muur. Ook kunt u kiezen voor twee wanden, die er samen voor zorgen dat er ruimte ontstaat om in te kunnen douchen. We helpen u online graag om inspiratie op te doen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom, om zelf te ervaren hoe groot een douche eigenlijk ‘voelt’.

Zoekt u specifiek naar een douchepaneel? Inclusief jets voor een fijne lichaamsmassage en voor een puur gevoel van luxe? Wij zorgen er online voor dat u de diverse panelen met elkaar kunt vergelijken. Om daar direct een keuze uit te maken, of om die bij ons in de showroom zelf te komen bekijken. We maken het u graag gemakkelijk, met douches van de diverse topmerken.

Inloopdouche kopen: voor de grote en kleine badkamer

De inloopdouche is een mooie en luxe keuze. Als u kiest voor een groter model, zult u merken dat u een hoop ruimte zult hebben in uw douche. Ook kunt u zorgen voor een stijlvolle verschijning in een kleinere badkamer. Op deze manier is er altijd sprake van een mooie inloopdouche voor in de badkamer die u heeft. Vaak met veiligheidsglas en in een mooie heldere uitvoering. Zo oogt de ruimte groot en kunt u op een uitermate comfortabele manier gebruikmaken van de douche. Doordat het een inloopdouche betreft kunt u er zo in en uit lopen.

U kunt gemakkelijk online bij ons een inloopdouche kopen. Bekijk het uitgebreide assortiment of kom naar onze showroom om een aantal varianten in het echt te bekijken. We laten u daar graag de verschillende inloopdouches zien, zodat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken. Zo kunt u eenvoudig een mooi model naar wens uitzoeken, in de afmetingen die u op het oog heeft.

Complete douchesets en –systemen

En verder heeft u de keuze uit complete douchesets en complete douchesystemen. Een fijne keuze voor bij u in de badkamer, altijd op basis van goede kwaliteit. Net als de douchedeuren en douchebakken, of de douchegoten die u kunt kopen. Op die manier kunt u een complete doucheset samenstellen, om er daarmee voor te zorgen dat u alle luxe tot uw beschikking heeft. Bent u specifiek op zoek naar dorpels, douchegarnituur of naar de producten voor onderhoud? Ook deze koopt u gemakkelijk online bij Douche Concurrent.

Douche kopen: online

U kunt online uw douche kopen bij Douche Concurrent, dankzij de uitgebreide keuze uit de verschillende douchesystemen. Komt u toch liever naar onze showroom om de douche zelf alvast een keer te bekijken? Geen probleem, we hebben ze voor u staan en kunnen u daar uiteraard meer over vertellen. Kom bij ons langs of winkel online, wij zorgen ervoor dat u de juiste douche kunt kopen voor de beste prijs. Een douche bestellen doet u eenvoudig bij Douche Concurrent!

DoucheDouchesDouche kopen

Veelgestelde vragen over douches

Welke type douches zijn er?

Bij Douche Concurrent hebben we een aantal verschillende douches waar u uit kunt kiezen. Voor welke u het best kan gaan, hangt af van de ruimte en uw persoonlijke voorkeur. De meest voorkomende is de douchecabine. Dit is, zoals de naam al zegt, een cabine. Een douchecabine heeft minimaal twee wanden en deze kunt u openen door middel van een deur. Ze zijn beschikbaar in vele maten en vormen. U kunt een douchecabine op de tegelvloer plaatsen of u kunt een douchebak aanschaffen.

Een populaire keuze op dit moment is een inloopdouche. Dit is een trendy en stijlvolle douche die in vele badkamers past. Doordat u maar één wand nodig heeft, is het erg geschikt voor een kleine ruimte. Voor een douchewand geldt in principe hetzelfde. Ook dit bestaat uit één wand die de douche vormt.

Verder kunt u nog kiezen voor een douchedeur. Dit is een handige optie als u twee wanden heeft die uw douche vormen. U kunt de ruimte dan gemakkelijk afsluiten door gebruik te maken van een douchedeur.

Waar moet ik op letten als ik een douche koop?

Als u een nieuwe douche gaat aanschaffen, dan is het van belang om rekening te houden met de ruimte. Bewegingsruimte in de douche is belangrijk, maar er moet ook voldoende loopruimte overblijven in de badkamer zelf. Zorg er dus voor dat u alles goed opmeet, zodat alles goed in de ruimte past. In een standaard badkamer past in veel gevallen een douchecabine van 90 bij 90 centimeter. Mocht uw badkamer klein zijn, dan kunt u ook een inloopdouche overwegen. Doordat het één wand betreft, hoeft u niet aan allebei de kanten 90 centimeter beschikbaar te hebben.

Wat zijn de trends als het gaat om douches?

Al voor een lange tijd is het een trend om de kleur zwart in de badkamer te verwerken. Dit kan gemakkelijk gedaan worden door middel van een douche. Bij Douche Concurrent hebben we een ruim aanbod als het gaat om douches met zwarte details. Verder zijn de kleuren goud en koper ook steeds meer in opkomst. Dit zijn kleuren die een chique uitstraling aan uw badkamer geven.