← terug

Betaalmethoden

Douche Concurrent biedt u verschillende mogelijkheden om te betalen. Dit alles doen wij natuurlijk op een veilige manier. Dat kunt u herkennen aan het groene slotje in uw adresbalk. Dan worden uw gegevens beveiligd verstuurd.

In totaal hebben wij 9 manieren voor u om uw bestelling te betalen:

betaalmogelijkheden

 

Betaling mislukt of geen bevestiging gekregen?

We hopen natuurlijk dat de bestelling verloopt zonder problemen, maar toch kan het zijn dat het een keertje niet goed gaat. In een uitzonderlijk geval kan het gebeuren dat uw betaling vertraagd bij ons binnen komt. Dit betekent dat uw bestelling ook later zal worden verzonden, zodra we de betaling hebben ontvangen.

Wanneer u met iDEAL betaalt, kunt u eenvoudig controleren of de betaling goed is gegaan. Is het geld van uw bankrekening afgeschreven? Dan heeft u betaald. Wanneer dit niet het geval is, is de betaling niet gelukt en kunt u uw bestelling opnieuw plaatsen. Het bedrag zal maar één keer van uw rekening afgeschreven worden.

Is het bedrag wel van uw rekening afgeschreven, maar heeft u nog geen orderbevestiging binnen? Wacht dan nog even af. Het kan soms een tijdje duren voordat de betaling bij ons binnen is. Heeft u na een uur nog geen bevestiging gekregen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.

← terug