Bestellen en bezorging

Bestellen

Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Dit geldt ook voor het plaatsen van een bestelling. Daarom kunt uw bestelling plaatsen via de webshop, de telefoon, e-mail en de live chat. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze toonzaal, waar onze specialisten persoonlijk voor u klaar staan.

Lukt het niet om via de webshop een bestelling te plaatsen? Klik dan hier voor het stappenplan.

 

Bezorgen

Douche Concurrent bezorgt uw bestelling graag bij u thuis en we doen ons uiterste best dit binnen de gestelde levertijd te doen.

Kleine pakketten worden bij u thuisbezorgd door de pakketbezorgdienst. Wanneer u dan onverhoopt niet thuis bent, kunt u het pakket afhalen bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Voor grote pakketten maken wij graag een bezorgafspraak met u, zodat wij het pakket met zekerheid bij u thuis kunnen afleveren. Wanneer u dan niet thuis bent, worden er voor de volgende poging bezorgkosten gerekend.

Grote pakketten worden bezorgd tussen 08:00 en 22:00. Meer informatie aangaande uw levering vindt u in de bevestigingsmail.

 

Bezorgkosten

Bestellingen vanaf €100,- worden gratis verzonden. Bij bestellingen onder de €100,- rekenen we €4,95 bezorgkosten.

Bij bestellingen met tegels onder de €100,- rekenen we wel bezorgkosten van €30,-

 

Levering in België

Woont u in België? Geen probleem, wij bezorgen onze producten ook in België. De bezorgkosten hiervoor zijn hetzelfde als een bezorging in Nederland. Deze kosten staan hierboven vermeld. Helaas kunnen we onze producten niet naar andere landen buiten Nederland en België bezorgen.

 

Waddeneiland

Helaas hebben wij niet de mogelijkheid om op de Waddeneilanden te leveren. We maken dan graag een afspraak met u om het pakket tot aan de watergrens te leveren. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Afhalen

U kunt er ook voor kiezen uw bestelde producten kosteloos af te halen in ons magazijn. Wanneer u een bestelling wilt plaatsen, kunt u in het vak voor opmerkingen aangeven wanneer u de bestelling komt ophalen. Wij zorgen dan dat het voor u klaar staat. Klik hier voor het adres en de openingstijden.

Bestellen showroom Douche Concurrent

 

Via de webshop

Veel van onze producten kunt u online vinden. Wij streven ernaar de productinformatie zo compleet mogelijk op de website te zetten. Heeft u desondanks vragen over een product? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Komt u er niet uit met het bestellen? Klik dan hier om het stappenplan te openen. Hierin leggen we stap voor stap uit hoe u uw favoriete producten kunt bestellen.

In de toonzaal

U kunt uw badkamer van uw dromen natuurlijk ook persoonlijk bestellen, in onze toonzaal. Onze specialisten staan u graag te woord en helpen u bij al uw vragen. Daarnaast kunt u vele van onze producten terplekke bekijken, om zo de beste keus te maken.

Dit alles natuurlijk onder het genot van een bakje koffie! U bent van harte welkom, zowel met als zonder afspraak.

Telefonisch via 0380 - 847 56

Heeft u geen tijd om langs te komen in onze toonzaal, maar wilt u wel graag een medewerker spreken? Dan kunt u uw bestelling ook via de telefoon doorgeven, via het nummer 0380 - 847 56.

Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst, sturen wij het factuur naar uw e-mailadres, waarna u het bedrag kunt overmaken. Zodra de betaling binnen is, wordt de bestelling verwerkt.

Via de e-mail

Wilt u uw bestelling plaatsen via de e-mail? Dat is ook mogelijk. Stuur een mail naar info@douche-concurrent.be met uw gegevens, de artikelnummers en eventueel uw bedrijfsgegevens en BTW-nummer.

Wij sturen u vervolgens het factuur, waarna u het bedrag kunt overmaken. Zodra de betaling binnen is, wordt de bestelling verwerkt.