Ladekasten

Bent u op zoek naar een ladekast voor in uw badkamer? Bij Douche Concurrent vindt u een uitgebreid assortiment aan ladekasten. Deze zijn te verkrijgen in veel verschillende soorten, maten en kleuren en bieden veel ruimte om uw handdoeken en badkamerspullen op te bergen. Hulp nodig? Bekijk ons advies over badkamermeubels.

Ladekast badkamer: een handige toevoeging

De ladekast is vrijwel onmisbaar in de badkamer. Het is een kast die het eenvoudig maakt om verschillende (douche)producten in op te bergen. Leg de handdoeken in één van de lades of zorg ervoor dat u de tandenborstels en andere producten snel tot uw beschikking heeft. Van doucheproducten tot andere voorraadartikelen, de ladekast biedt er de ruimte voor en zorgt bovendien voor een mooi design. Dankzij de hoogwaardige afwerking van de ladekasten zijn ze goed geschikt voor gebruik in de badkamer.

Ladekast voor een grote ruimte

Een ladekast hoeft natuurlijk niet altijd een kleine variant te zijn. Het is in sommige gevallen juist een hele brede kast, met een elegante uitstralingen. Bij Douche Concurrent hebben we een exemplaar in ons assortiment van maar liefst 120 centimeter breed.

Ladekast voor de badkamer

De ladekasten voor de badkamer hebben een hoogwaardige afwerking met speciale lak, waardoor ze beter bestand zijn tegen het vocht dat in de lucht terecht komt tijdens het douchen of wanneer u in bad gaat. Het is niet de bedoeling om de kasten doorlopend onder water te zetten, maar van vocht in de lucht hebben ze weinig tot geen last. Dat betekent dat de ladekasten voor in de badkamer een lange levensduur kennen en specifiek zijn ontwikkeld voor in deze natte ruimte. Uiteraard kunt u de ladekast voor de badkamer ook in de slaapkamer gebruiken, andersom is dat een stuk lastiger.

Badkamer ladekast: voor wie geschikt?

De ladekast is natuurlijk een prachtige toevoeging, maar is deze ook voor uw badkamer geschikt? Een ladekastje zorgt als het ware voor opbergruimte. Dit kan betekenen dat het voor extra ruimte kan zorgen, dus als toevoeging op een kolomkast of badkamermeubel. Toch kan het ook het enige meubelstuk zijn waarin u dingen opbergt. Het eerste is vaak van belang in gezinnen bestaande uit meerdere mensen. Iedereen heeft in de meeste gevallen badkamerspullen die allemaal een eigen plekje moeten krijgen. Een ladekast kan hier dus erg bij helpen. Als het wordt gebruikt in het andere geval, dan zien we vaak dat het gaat om een kleine badkamer. Hier is vaak niet veel ruimte voor een groot badkamermeubel of een hoge kolomkast, waardoor men kiest voor een ladekastje in de ruimte. Zo kunnen de producten toch een eigen plekje krijgen, zonder dat het veel ruimte in beslag neemt.

Ladenkastje badkamer in wit of zwart

De ladenkasten zijn beschikbaar in de kleur wit. Dit is een neutrale kleur, waardoor u deze makkelijk kunt combineren in de badkamer. Denk bijvoorbeeld een de tinten RVS of zwart van de douche en kranen. Heeft u een witte of juist een zwarte tegel in de badkamer en zoekt u daarom naar witte ladekasten voor in de badkamer? We zorgen bij Douche Concurrent voor een uitgebreid assortiment in de verschillende kleuren. Blader er op uw gemak doorheen om daar een beeld van te krijgen.

Badkamer ladenkastje kopen

U kunt online de verschillende ladenkasten kopen. Kies voor een variant voor in de badkamer of de slaapkamer, afhankelijk van de manier waarop u er gebruik van wenst te maken. In de kleur wit: wij zorgen voor de diverse ladekasten die meer dan voldoende opbergruimte bieden. Wilt u één van de ladekasten bestellen en daar zo snel mogelijk gebruik van maken? Wij maken uw bestelling direct in orde voor de verzending, zodat u de kast met lades vlot in huis heeft en u er mee aan de slag kunt.

Als u het fijn vindt om de ladenkastjes nog even in het echt te bekijken, dan kunt u altijd terecht in één van onze showrooms. De specialisten staan daar voor u klaar om u alles te vertellen over de voordelen van dit product. Ook kunnen zij u advies geven en uw vragen beantwoorden.