Badkamermeubel met wasbak

Wilt u een nieuw badkamermeubel met wastafel kopen? Bij Douche Concurrent vindt u hier een uitgebreid aanbod van. Door een wastafel te combineren met een mooi badkamermeubel maakt u optimaal gebruik van de ruimte in uw badkamer. Ons volledige assortiment vindt u hieronder. Hulp nodig bij het kiezen van een geschikt model? Bekijk ons advies over badkamermeubels.

967 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

967 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Badkamermeubel dubbele wasbak: ideaal voor gezinnen

Bent u met meerdere mensen in huis? Dan heeft u vast wel eens ’s ochtends vroeg met meerdere personen in de badkamer gestaan. Toevallig moest iedereen op hetzelfde tijdstip zijn/haar haar in model brengen, waardoor er een hoop irritaties kunnen ontstaan. Iedereen wil namelijk in de spiegel kunnen kijken en de wasbak gebruiken! Dit kan eenvoudig opgelost worden door een badkamermeubel dubbele wasbak te plaatsen. Zo creëert u een hoop ruimte, voldoende om samen, maar toch apart, de tanden te poetsen. Duwen en trekken in de badkamer is dankzij een badkamermeubel dubbele wastafel al heel snel verleden tijd!

Het enige waar u rekening mee moet houden, is de ruimte die het in zal nemen. Een badkamermeubel dubbele wasbak is in de meeste gevallen een stuk groter dan een variant met een enkele wastafel. Vaak heeft het een breedte van 120 centimeter. Dit past niet in iedere badkamer, de gemiddelde breedte is namelijk zo’n 80 tot 100 centimeter. Mocht u voor een badmeubel dubbele wasbak kiezen, zorg er dan voor dat u de ruimte eerst goed opmeet. Houd er ook rekening mee dat de lades nog geopend kunnen worden, zonder dat deze tegen ander sanitair aan zullen stoten.

Waarom kiezen voor een badkamermeubel met wasbak?

Als u voor een badkamermeubel met wasbak kiest, dan haalt u een product in huis dat aan allerlei verwachtingen voldoet. U schaft namelijk in één keer een onderkast en wasbak aan. Het voordeel hiervan is dat beide onderdelen gegarandeerd perfect bij elkaar passen. De breedte van het meubel is gelijk aan die van de wastafel, zodat de beide onderdelen netjes op elkaar aansluiten. Hier bent u wat minder zeker van als u de twee onderdelen los koopt.

Veel van de mooie wastafelmeubels op onze website zijn ook al direct voorzien van een kraangat en overloop. Hier hoeft u dan zelf niet meer voor te zorgen. Dit scheelt tijd in de montage, waardoor u nog sneller gebruik kunt maken van uw aanwinst. U hoeft er in dat geval alleen nog een bijpassende kraan bij vinden om het geheel af te maken.

Een match met uw badkamer: meubel met wasbak in de juiste stijl

Het design van uw nieuwe wastafelmeubel speelt ook een grote rol in het maken van de juiste keus. Het moet aansluiten op uw smaak, maar ook op het interieur van uw badkamer. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een neutrale kleur. Denk hierbij aan zwart, grijs en wit. Deze zijn namelijk eenvoudig te combineren. Houdt u van een warme sfeer? Ga dan voor een badkamermeubel met wastafel die voorzien is van een houtpatroon. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende tinten. Als u wilt kiezen voor praktisch maar toch trendy, dan adviseren wij u om eens een blik te werpen op een badkamermeubel met keramische wasbak. Dit materiaal is makkelijk te onderhouden en ziet er erg mooi uit! Wat voor stijl badkamer u ook heeft, in ons assortiment hebben we gegarandeerd een perfecte variant voor u.

Wilt u de uitstraling van uw nieuwe badkamermeubel met wasbak verder uitbreiden? Kijk dan eens of u er een bijpassende kolomkast of mooie spiegel aan toe kunt voegen. Deze kunt u er zelf bij uitzoeken, maar u kunt eventueel ook voor een badkamermeubelset kijken! Zo creëert u op een eenvoudige manier één geheel en daarnaast heeft u er ook een hoop opbergruimte bij. Er zijn zelfs sets beschikbaar meet een kolom- en spiegelkast, waardoor u producten op drie verschillende plekken kunt opbergen.

Badkamermeubel dubbele wastafel: praktische keus

Als u genoeg ruimte heeft voor een badkamermeubel dubbele wasbak, dan raden wij dat zeker aan! Vooral als u de badkamer deelt met anderen is dit een fijne toevoeging, maar ook als u alleen woont kan het ideaal zijn. Een badkamermeubel dubbele wastafel heeft namelijk een stuk meer opbergruimte in de lades, doordat het een breed model is. Zo weet u zeker dat al uw producten een eigen plekje kunnen krijgen.

Denkt u dat de lades toch niet voldoende ruimte bieden voor alle spullen die u nodig hebt tijdens het douchen en/of klaarmaken? Dan kunt u natuurlijk ook bij Douche Concurrent terecht voor een hele set. Vaak worden deze geleverd met een spiegel- en badkamerkast. Zo kunt u dus op drie verschillende plekken uw producten kwijt. Ook kunt u bijvoorbeeld alleen voor een spiegelkast kiezen, als u geen behoefte heeft aan een kast naar het meubel.

Wilt u wel een groot badkamermeubel, maar geen twee wasbakken? Ook dan kunt u terecht bij Douche Concurrent. Wij verkopen namelijk ook brede exemplaren met maar één wasbak. De overige ruimte kunt u in dit geval gebruiken om spullen op neer te zetten, zoals uw tandenborstel of eventuele accessoires. Op deze manier ontstaat er een praktische, maar toch stijlvolle, plek in uw badkamer.

De verschillende formaten van een badkamermeubel met wastafel

Is uw badkamer aan de kleine kant of juist niet? Hoe groot de ruimte ook is, wij hebben gegarandeerd een perfect badkamermeubel met wastafel in ons assortiment dat past. Ga dus voor uw zoektocht na welk formaat geschikt is voor bij u thuis. Daarnaast is het belangrijk dat u nadenkt over hoeveel opbergruimte u wilt. Zo kunt u de grootte van het wastafelmeubel bepalen dat perfect aansluit op wat u nodig heeft. Om ervoor te zorgen dat uw spullen overzichtelijk opgeborgen worden, kunt u gebruik maken van een ladeverdeler.

Voor een compacte badkamer is een meubel met wasbak van 60 centimeter breed ideaal. Dit is het kleinste formaat in ons assortiment en neemt dus zo min mogelijk ruimte in beslag. Zoekt u toch iets groters? Dan adviseren wij om te kijken naar modellen met een breedte tot 100 centimeter. Deze zijn het meest geschikt voor badkamers met een beperkt formaat.

Badmeubel dubbele wasbak of juist enkele kopen bij Douche Concurrent

Heeft u bedacht welke soort badkamermeubel met wasbak het meest geschikt is? Gaat u bijvoorbeeld voor een badmeubel dubbele wasbak? Of juist een smaller badkamermeubel van 80 centimeter? Filter dan aan de linkerkant van de pagina op de juiste specificaties en vindt eenvoudig uw favoriet! Zo kunt u snel uw nieuwe stijlvolle wastafelmeubel bestellen. Meestal kunnen ze op een korte termijn geleverd worden, waardoor u al gauw gebruik kunt maken van uw nieuwe prachtige meubel. Toch nog even de opties in het echt bekijken? Bezoek dan één van onze showrooms.

Badkamermeubel met wasbakBadkamermeubel met wastafelBadkamermeubel wasbak

Veelgestelde vragen over badkamermeubels met wastafel

Van welk materiaal is een badkamermeubel met wastafel gemaakt?

Wij hebben een ruim aanbod aan badkamermeubels, waardoor er verschillende materialen beschikbaar zijn. Het meest voorkomende is een badkamermeubel gemaakt van MDF, dus houtvezels. De meeste wastafels zijn gemaakt van Solid Surface. Een ideaal materiaal, het is namelijk porievrij en naadloos. Dit maakt het zeer hygiënisch!

Welke afmeting moet mijn badkamermeubel met wastafel hebben?

Allereerst is het belangrijk om te kijken hoeveel ruimte u heeft in uw badkamer. Zo kunt u uw zoektocht al flink afbakenen. Vervolgens moet u inschatten hoeveel producten u wilt bewaren in uw badkamer. Heeft u veel spullen? Denk dan aan een badkamermeubel met hoge lades. Zijn er zelfs meerdere gezinsleden die er gebruik van zullen maken? Dan raden wij aan om te kijken naar een badkamermeubelset. Zo heeft u gegarandeerd voldoende opbergruimte.

Een badkamermeubel met wastafel: voor welke kleur moet ik kiezen?

Dankzij ons ruime aanbod, zijn er veel opties mogelijk. Kijk eerst goed naar de kleuren die u nu in uw badkamer heeft. Welke kleur heeft uw wand? Hoe zien de vloertegels eruit? Wat voor kleur heeft uw kraan? Vanuit hier kunt u verder denken aan de kleur van het badkamermeubel. U kunt ervoor kiezen om een contrast te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een witte muur met een zwart badkamermeubel, of juist andersom. Ook kunt u gaan voor één geheel, dus donkere tegels in combinatie met een badkamermeubel in een donkergrijze kleur. Toch liever een warme sfeer in de badkamer? Kies dan voor een houtkleur!