Badkamermeubels

Het badkamermeubel is erg belangrijk! Hiermee is het namelijk mogelijk om uw spulletjes netjes op te bergen achter deurtjes of in lades. Om het af te maken kunt u het combineren met een wastafel of waskom. Heeft u hulp nodig in uw zoektocht naar het perfecte exemplaar? Bekijk dan ons advies over badkamermeubels!

  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 5 jaar garantie op badkamermeubels
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Ook voor uw badkamer het ideale meubel

Een badkamermeubel wordt ook wel een badmeubel genoemd. Het speelt een grote rol in ons leven, omdat we ons hier klaarmaken voor de dag en de nacht. Daarnaast liggen in en op het meubel vaak alle spullen die we nodig hebben, zoals handdoeken en onze tandenborstel. Zo heeft u alles binnen handbereik.

Het badmeubel heeft niet alleen een praktische functie. Het draagt namelijk ook bij aan een stijlvol interieur. Bij Douche Concurrent vindt u verschillende modellen die allemaal voorzien zijn van een elegant design.

De kleur en afwerking van het badmeubel

Een belangrijke keuze is toch wel de uitstraling van het badkamermeubel. Dit wordt voor een groot gedeelte bepaald door de kleur en het materiaal. Houtlook is hier een geliefd voorbeeld van. U zit niet vast aan één soort, want het is verkrijgbaar in diverse tinten. Denk hierbij aan eiken en walnoot. Maar u vindt bij ons ook badkamermeubels met egale kleuren, waaronder antraciet en zwart.

Verder heeft de afwerking een groot effect. Een model met (hoog)glans finish ziet er bijvoorbeeld al gauw erg luxe uit. Een mat badkamermeubel oogt daarentegen modern en stoer.

Een badkamer met wastafelmeubel

De populairste aankoop is nog altijd een badkamermeubel dat al voorzien is van een wastafel. Het voordeel van deze combinatie is dat de twee onderdelen perfect op elkaar aansluiten. Zowel de kleur als het formaat zijn goed op elkaar afgestemd!

Gaat u liever voor een losse waskom of een vrijstaande wastafel? In dat geval is het ook mogelijk om bij ons alleen de kast van het badkamermeubel te kopen. Op die manier kunt u toch nog genieten van extra opbergruimte, zonder dat u een overbodig onderdeel aanschaft. Dit type model kunt u op onze website vinden onder badkamermeubel voor waskom.

Een wandmeubel voor uw badkamer?

Wist u dat een staand model niet uw enige optie is? U kunt namelijk ook kiezen voor een wandmeubel in de badkamer. Deze dient u aan de muur te hangen, zodat het boven de vloer lijkt te zweven. Dit zorgt voor een elegant en strak eindresultaat. Een bijkomend voordeel is dat u de grond eronder makkelijker schoon kunt houden.

De installatie van een wandmeubel in de badkamer hoeft niet ingewikkeld te zijn. De modellen die wij verkopen zijn eenvoudig zelf te monteren. Bekijk ons advies over het ophangen van een badkamermeubel voor een duidelijke uitleg.

Met lades of deurtjes

Heeft u al nagedacht hoeveel lades u wilt in uw nieuwe badmeubel? Dit is bepalend voor hoe u het in kunt delen. Bij Douche Concurrent vindt u vooral modellen met twee diepe lades, maar u kunt ook bij ons terecht voor badmeubels met meer of minder. Verder kunt u ervoor kiezen om de indeling nog overzichtelijker te maken door middel van ladeverdelers.

Gaat u liever voor deurtjes? Daar kunt u natuurlijk ook voor kiezen! Een aantal van onze badkamermeubels zijn voorzien van soepele deuren, net als alle kolomkasten die er mooi naast geplaatst kunnen worden.

Extra luxe: een badmeubel met softclose

Door luxe extra’s te kiezen wordt de gebruikservaring nog beter. Een veel gekozen optie bij een badkamermeubel is het softclose systeem. Veel modellen in ons assortiment hebben dit mechanisme. Hiermee sluiten de lades of deuren altijd zachtjes, hoe hard u deze ook dicht duwt. Het voorkomt een harde knal en beperkt de kans op beschadigingen. Zo heeft u nog langer plezier van uw aankoop.

Badkamermeubel compleet met spiegel en kolomkast

U kunt ervoor kiezen om een volledige set aan te schaffen. In dat geval koopt u een badkamermeubel dat compleet wordt geleverd. Hiermee kunt u in één keer de perfecte plek creëren om u klaar te maken. De meeste sets zijn verkrijgbaar met een verticale kolomkast. Het voordeel van deze vorm is dat u nog meer van uw spullen op kunt bergen, zonder dat het onderdeel veel ruimte in beslag neemt. Verder heeft u bij onze sets keus uit een badkamerspiegel of spiegelkast.

Badkamermeubel kopen bij Douche Concurrent: online of in de showroom?

Heeft u behoefte aan hulp in uw zoektocht naar het perfecte badmeubel? Bezoek dan één van onze showrooms, waar onze specialisten klaarstaan om u te ondersteunen. Zij kunnen u onder andere persoonlijk advies geven.

Bent u al zeker van uw zaak? Dan is het mogelijk om direct uw badkamermeubel te kopen via onze website!