Zwart bad

Zoekt u een zwart bad? Dat begrijpen wij maar al te goed! Het draagt bij aan een stijlvol interieur en ligt ook nog eens zeer comfortabel. Heeft u al een goed beeld bij wat u in de badkamer wilt plaatsen of doet u graag nog wat inspiratie op? Voor beiden bent u aan het juiste adres! Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment en vind een bad in zwart dat aansluit op uw wensen.

60 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

60 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Zwart bad: verkrijgbaar in diverse formaten

De zoektocht naar het perfecte zwarte bad begint bij het kiezen van het juiste formaat. Natuurlijk is het belangrijk dat het past in uw badkamer, maar let ook op uw eigen comfort. In een te kort bad zit u namelijk niet lekker, zeker niet als u lange benen heeft. Let hier dus op bij het kiezen van de lengte. U kunt bij ons kiezen tussen de 140 en 200 centimeter. Bij een zwart bad wordt het meest gekozen voor een lengte van 180 centimeter.

Ook de breedte heeft veel invloed op hoe comfortabel u zit. Als u hier niet op let, is de kans aanwezig dat het te krap zit. Daarnaast is de breedte van uw bad in zwart bepalend voor het aantal personen dat erin kan. Er wordt het meest gekozen voor 80 centimeter. Met dit formaat kunt u alleen of samen goed vertoeven! Als u vaak met z’n tweeën het bad instapt, raden we aan om dit als minimale breedte te hanteren. Let er tevens op dat de afvoer dan in het midden zit, zodat geen van beiden vervelend zit.

Een zwarte badkuip met een ruimtebesparende vorm

Twijfelt u over een bad, omdat u niet veel ruimte heeft? Geen zorgen, want ook dan zijn er mogelijkheden! Niet alleen het formaat, maar ook de vorm van de zwarte badkuip speelt hier een grote rol in. Overweeg bij beperkte ruimte om een vijfhoekig of een diamantvorming bad te nemen. Deze modellen zien er apart uit én zorgen voor een efficiënte indeling van de badkamer. Door de vorm van deze zwarte baden maakt u optimaal gebruik van de ruimte, zonder dat het invloed heeft op het comfort.

Vrijstaand bad in zwart draagt bij aan luxe

Heeft u al nagedacht over het type bad? In ons assortiment vindt u diverse soorten. Een erg populaire keus is een vrijstaand bad in zwart. Zowel de vorm als de kleur dragen bij aan de elegante uitstraling van deze eyecatchers. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een model met een ovale vorm. Hierdoor oogt het zachter. Het vrijstaande bad in zwart krijgt op die manier een hele luxe uitstraling. Houdt u van iets unieks? Kies dan voor een exemplaar met een asymmetrische vorm! Hier vindt u verschillende versies van in ons assortiment.

Half vrijstaand bad in zwart: luxe voor de kleinere badkamer

Heeft u niet voldoende plek heeft voor een vrijstaand bad, maar wilt u wel graag het luxe aanzicht? Dan adviseren wij om voor een half vrijstaand bad in zwart te gaan! Deze modellen plaatst u in de hoek of tegen de wand, maar bouwt u niet in. Het hoeft dus niet in het midden van uw badkamer te staan, wat ruimte bespaart. Toch staat het grotendeel los, waardoor het een vergelijkbare uitstraling heeft. Een half vrijstaand bad in zwart is hierdoor de ideale oplossing voor de kleinere badkamer!

Een bad in zwart kopen? Douche Concurrent helpt u graag verder!

Zou u een zwart bad willen kopen, maar komt u er niet helemaal uit? Dan staan wij voor u klaar! Onze specialisten kunnen u meer vertellen over ons assortiment. Ook voorzien zij u graag van persoonlijk advies, zodat u met een gerust hart de knoop door kunt hakken. Plan eenvoudig een afspraak via onze website. U kunt kiezen voor een bezoek aan onze showroom of een gesprek vanuit huis.

Als u een keus heeft kunnen maken, dan kunt u uw favoriete bad in zwart bestellen via onze webshop. Zodra wij uw order hebben ontvangen, gaan wij aan de slag! Uw nieuwe aanwinst wordt dan gratis en snel bij u geleverd.