Zitbaden

Heeft u een kleine badkamer, maar wilt u toch graag een bad plaatsen? Dan is een zitbad de perfecte keuze. De zitbaden zijn minder lang, waardoor deze ook minder ruimte in uw badkamer innemen. Een zitbad is zo ontworpen dat u in een comfortabel zithouding heerlijk kunt ontspannen.

2 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

2 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Zitbaden/ zitbad

De zitbaden vormen een uitstekende keuze in een compacte badkamer. De zitbaden badkuipen zijn kleiner dan de reguliere modellen, ze hebben minder lengte. Dit betekent dat het niet mogelijk is om erin te liggen, in plaats daarvan kunt u er in een zittende houding in plaatsnemen. Dat maakt onder water gelukkig weinig verschil, waardoor u er heerlijk in kunt ontspannen. Een zitbad maakt handig gebruik van het compacte formaat en zorgt aan de andere kant toch voor een fijne ontspannen sfeer. Met name de kleine zitbaden vormen een goede keuze wanneer u niet teveel ruimte heeft. Uiteraard zijn er zitbaden met deur beschikbaar, net als zitbaden in een hoek.

Zitten in plaats van liggen

Een zitbad maakt het mogelijk om zittend in bad plaats te nemen. Er is een zithouding gecreëerd, zodat u er op een comfortabele wijze in plaats kunt nemen. Houd er aan de andere kant rekening mee dat het vanwege de compacte afmetingen niet mogelijk is om er in te liggen. In plaats daarvan zijn de zitbaden ervoor bedoeld om in een kleinere badkamer toch een bad te kunnen plaatsen. Heeft u moeite met instappen en uitstappen? Een zitbad met een deur kan dan uitkomst bieden. U hoeft er bovendien niet in te liggen, waardoor ook het opstaan en uitstappen een stuk gemakkelijker zal verlopen dan in een regulier bad.

Kleine zitbaden

Met name de kleine zitbaden vormen een goede keuze wanneer de badkamer zelf niet al te groot is. Bekijk bijvoorbeeld de modellen voor in de hoek, zodat u de ruimte in de badkamer op een slimme wijze kunt gebruiken. U gaat handig om met de ruimte die er beschikbaar is, zodat het zitbad zorgt voor een fijne toepassing binnen het sanitair. Uiteraard bieden veel van de zitbaden dezelfde mogelijkheden als de reguliere baden, met als enige verschil dat u erin kunt zitten in plaats van in kunt liggen.

Zitbad kopen

Online een zitbad kopen en er daarmee voor zorgen dat u ook in een kleine badkamer een bad kunt plaatsen? We zorgen voor een breed aanbod aan zitbaden, zodat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken. Een zitbad zorgt voor een heerlijk comfort en neemt aan de andere kant toch niet teveel ruimte in.

Online een zitbad kopen? Bekijk de verschillende modellen om daar uw keuze uit te maken. Een zitbad kunt u ook gewoon online vanuit huis bestellen. Wij zorgen voor een vlotte verzending naar uw adres, zodat u zo snel mogelijk in bad kunt.