Onderhoud bad

Om zo lang mogelijk plezier van uw bad te hebben, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat u geen last heeft van kalkaanslag en vlekvorming. Kijk hieronder voor onze onderhoudsproducten.
Wat voor onderhoud bad zoekt u?

23 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

23 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Het onderhoud van baden hoeft niet moeilijk te zijn, mits u gebruik maakt van de juiste middelen. We zorgen bij Douche Concurrent voor een breed assortiment aan reinigingsproducten. Er is sprake van hoogwaardige producten. U maakt gebruik van milde schoonmaakmiddelen die goed geschikt zijn voor bijvoorbeeld het acryl van de baden. Het onderhoud van baden vraagt om de juiste aanpak met hoogwaardige middelen, zodat u het acryl kunt schoonmaken en polijsten. Daarnaast heeft u binnen het onderhoud van baden bijvoorbeeld de mogelijkheid om krassen te verwijderen.

Acryl bad reinigen of polijsten

Wilt u een acryl bad reinigen of polijsten en er daarmee voor zorgen dat deze er weer als nieuw uit komt te zien? We maken het onderhoud van baden graag eenvoudig en zorgen ervoor dat u de juiste milde schoonmaakmiddelen tot uw beschikking heeft. Bij de schoonmaakmiddelen voor het onderhoud van de baden zit standaard een heldere handleiding. Deze geeft u aan hoe u er mee om dient te gaan en wat u van het middel kunt verwachten. Lees de handleiding goed door om het onderhoud van de baden op de juiste wijze uit te voeren en daarmee voor het best mogelijke resultaat te zorgen.

Bad en wastafel schoonmaken

Het onderhoud van de baden is in veel van de gevallen ook toepasbaar op bijvoorbeeld de wastafel en de douche(cabine). We zorgen er met de verschillende middelen voor dat u het acryl kunt schoonmaken en polijsten of dat u zich kunt richten op andere materialen. U kunt het acryl bad reinigen en zorgen voor een mooi glanzend resultaat, zodat het bad er na het onderhoud weer als nieuw uit komt te zien.

Krassen in baden verwijderen

Heeft u last van krassen in bad en wilt u er met het onderhoud voor baden voor zorgen dat deze tot het verleden gaan behoren? Door de acryl baden te reinigen en vervolgens te polijsten is het goed mogelijk om kleine krassen weg te werken. U zorgt weer voor een mooi nieuw glanzend resultaat, zodat het bad de mooie uitstraling terug zal krijgen en u daar weer met plezier gebruik van kunt maken. Een van de producten voor het onderhoud van de baden bestellen? We zorgen voor een vlotte verzending naar uw adres, zodat u er direct mee aan de slag kunt.