Ligbaden

Wilt u een nieuw ligbad kopen? Douche Concurrent heeft een uitgebreid assortiment ligbaden. Let bij het kopen van een ligbad op zaken als het materiaal, kleur en de juiste vorm. De hoogte en breedte van een bad is ook van belang. Voor advies kunt u bij Douche Concurrent zijn. Wij zorgen dat uw bad uitstekend past bij uw badkamer.

690 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

690 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Douche Concurrent is de specialist in ligbaden. Van whirlpool baden met jets en bubbels tot aan ligbaden in verschillende soorten en maten. We zijn de specialist in budget en luxe ligbaden. Ontspannen in een fijn ligbad en daar een specifiek idee over? Van een klassiek ligbad op sierlijke pootjes tot een modern ligbad die op een meer stilistische wijze is vormgegeven: wij zorgen voor een uitgebreid ligbad assortiment. Elk ligbad is uitstekend geschikt voor thuis, ze zorgen ervoor dat u daar met heel het gezin van kunt genieten.

Van luxe tot aan een budget ligbad

Binnen de ligbaden vindt onder andere onze whirlpool baden. Het zijn de bubbelbaden en massagebaden, voorzien van jets die het water in beweging brengen. Ze maken het mogelijk om als het ware een heerlijke massage te ondergaan. Naast de whirlpool baden zijn er bovendien verschillende andere modellen beschikbaar. Denk aan een standaard ligbad, de vrijstaande baden en de hoekbaden die u online kunt kopen. We zorgen er met het uitgebreide assortiment met alle baden graag voor dat we ons als de specialist kunnen presenteren, waar u hoe dan ook het geschikte ligbad zal vinden.

Ligbaden van topmerken voor uw wensen

De ligbaden uit ons brede assortiment zijn afkomstig van de verschillende topmerken. Dat betekent dat u kunt rekenen op zeer goed kwaliteit ligbad, die volledig aan uw specifieke wensen zullen voldoen. Graag een compact bad plaatsen in een niet te grote badkamer of aan de andere kant op zoek naar een luxe ligbad om samen in plaats te kunnen nemen? We verkopen 1 persoons baden en 2 persoons ligbaden, u heeft de keuze uit tal van verschillende ligbad modellen. Blader er op uw gemak doorheen, we maken de keuze online graag zo gemakkelijk mogelijk.

Koop online of in de showroom uw ligbad

U kunt online een van de ligbaden kopen, net als alle andere baden die er beschikbaar zijn. Bij Douche Concurrent kunt u eenvoudig uw favoriete ligbad bestellen. De topmerken voor ligbaden zorgen ervoor dat u kunt rekenen op het gebruik van zeer degelijke materialen. Naast het ligbad ook op zoek naar een badkraan, een douchestang of bijvoorbeeld de badafvoer? Van de badafwerking tot het andere bad garnituur dat u nodig heeft: wij zijn de specialist waar u naar op zoek bent. Blader door alle ligbaden en maak daar online uw keuze uit. We gaan er direct mee aan de slag en zorgen voor een vlotte bezorging op uw adres.