Hoekbaden

Wilt u een nieuw hoekbad kopen? Bij Douche Concurrent hebben we een breed assortiment, waardoor er gegarandeerd iets voor u tussen zit! Ze zijn perfect om in uw eentje te genieten van het warme water, of juist met zijn tweeën. Bekijk snel ons aanbod hieronder!

251 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

251 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Een hoekbad: voor u alleen of met gezelschap

U kunt er natuurlijk voor kiezen om na een lange werkdag heerlijk alleen te ontspannen in bad. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u liever gezelschap heeft, zodat u samen kunt badderen. Ook daar hebben we de perfecte baden voor! Er zijn namelijk grote hoekbaden beschikbaar, zodat u samen in bad zou kunnen.

Wilt u voor ultieme luxe gaan? Dan is er zelfs een whirlpoolbad beschikbaar dat in een hoek geplaatst kan worden!

Een klein hoekbad voor iedere badkamer

Wilt u ook zo graag lekker ontspannen in wat water, maar heeft u niet genoeg ruimte voor een ligbad? Dan is een klein hoekbad de perfecte uitkomst voor uw badkamer! Het is namelijk compact en zeer ruimtebesparend. U kunt het, zoals de naam al zegt, plaatsen in een hoek van de ruimte.

Ook is een klein hoekbad natuurlijk ideaal als u een ruime badkamer heeft. Door te kiezen voor een kleiner bad heeft u meer ruimte om bijvoorbeeld een groot badkamermeubel te plaatsen of een ruime inloopdouche. U heeft dan toch het luxe van een bad en daarnaast voldoende ruimte om alle andere producten een plekje in de badkamer te geven.

Een half vrijstaand hoekbad

In ons assortiment vindt u ook een half vrijstaand hoekbad. Deze hebben vaak een lengte van 170 centimeter en een breedte van 80 centimeter. Dit hoekbad is dus perfect om helemaal tot rust te komen. Dankzij de afmetingen past het in vrijwel iedere badkamer. Als u dus op zoek bent naar een half vrijstaand hoekbad, bekijk dan snel de beschikbare opties! U kunt eventueel ook nog onze half vrijstaande baden bekijken.

Het materiaal van een hoekbad

Een belangrijk punt van een hoekbad is toch wel het materiaal waar het van gemaakt is. U wilt natuurlijk dat uw bad zo lang mogelijk mee zal gaan. Gelukkig zijn de hoekbaden bij Douche Concurrent gemaakt van acryl of Solid Surface. Zo isoleert acryl de warmte goed. Het water blijft dus langer warm! Ook is dit materiaal bestand tegen licht. Zelfs als u een zwart bad aanschaft zal de kleur niet veranderen. Solid Surface is een materiaal dat zeer makkelijk te onderhouden is. Het heeft namelijk geen minuscule openingen. Vuil zal dus altijd vanzelf wegspoelen. Om dit materiaal te onderhouden is het al voldoende om er een vochtig doekje overheen te halen. Ideaal toch?

Hoekbad kopen?

Weet u nog niet zeker wat voor hoekbad u precies wilt kopen? Of wilt u ze even in het echt bekijken? Kom dan een keer langs in één van onze showrooms!

Veelgestelde vragen over hoekbaden

Een hoekbad klein: wat zijn de afmetingen?

Er zijn vele vormen beschikbaar als het gaat om een hoekbad. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een vijfhoek aan te schaffen, een rechthoek, kwartronde vorm of juist een combinatievorm. Ook kunt u zelf bepalen welke kleur het best bij de ruimte past. Zo kunt u kiezen uit een beige, bruin, grijs, wit of zwart.

Wat zijn de vormen en kleuren van een hoekbad?

Allereerst is het belangrijk om te kijken hoeveel ruimte u heeft in uw badkamer. Zo kunt u uw zoektocht al flink afbakenen. Vervolgens moet u inschatten hoeveel producten u wilt bewaren in uw badkamer. Heeft u veel spullen? Denk dan aan een badkamermeubel met hoge lades. Zijn er zelfs meerdere gezinsleden die er gebruik van zullen maken? Dan raden wij aan om te kijken naar een badkamermeubelset. Zo heeft u gegarandeerd voldoende opbergruimte.

Wat is een vrijstaand hoekbad?

Op onze website kunt u een vrijstaand hoekbad vinden. Dat klinkt natuurlijk een beetje tegenstrijdig, omdat men vaak denkt dat een hoekbad daadwerkelijk in een hoek geplaatst moet worden. In ons assortiment vindt u baden met een combinatie vorm. Dit houdt in dat het enkele hoeken heeft, en sommige kanten van het hoekbad dat vrijstaand is, heeft een ovaalvorm. Dit bad hoeft u dus niet tegen muren aan te zetten, wat het een vrijstaand hoekbad maakt.