Bubbelbaden

Bent u op zoek naar een bubbelbad? Douche Concurrent heeft een uitgebreide keuze aan bubbelbaden. U kunt kiezen uit veel verschillende vormen, afmetingen en materialen. Wilt u advies over de mogelijkheden van onze bubbelbaden? U kunt altijd terecht bij Douche Concurrent. Samen zorgen we voor het perfecte bad voor uw badkamer.

6 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

6 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Bubbelbad kopen

Een bubbelbad kopen voor optimale ontspanning. Bubbelbaden zorgen voor een heerlijk ontspannen moment in de badkamer. Geniet in een 1 persoons bubbelbad met een compact formaat of een 2 persoons bubbelbad om samen comfortabel in plaats te kunnen nemen. De mooie bubbelbaden zijn beschikbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. Op zoek naar een hoekbak of een vrijstaand bubbelbad voor in de badkamer? We zorgen er met het brede assortiment voor dat u er online een keuze uit kunt maken.

Whirlpool bubbelbad bestellen

De bubbelbaden en whirlpool baden zijn goed van kwaliteit, bijvoorbeeld dankzij het gebruik van verschillende topmerken. Ze zorgen voor een stevig acryl of ander materiaal voor het bad, uiteraard in combinatie met de mogelijkheid om de bubbels aan te zetten. Het zorgt voor een moment van ontspanning in de badkamer, op basis van een mooie luxe uitstraling. Bekijk de bubbelbaden met een groot aantal jets voor een fijn gevoel in bad en bieden de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen na een lange en drukke dag.

Online bubbelbad kopen

Een mooi bubbelbad kopen of op zoek naar een geschikte whirlpool voor in de badkamer? We zorgen er met het online assortiment voor dat u de keuze heeft uit diverse modellen. Op zoek naar 1800 x 800mm of vooral op zoek naar een groter model? Van 1800 x 1200mm voor meer breedte tot aan de hoekbaden met bubbels die er beschikbaar zijn: u kunt online eenvoudig inspiratie opdoen. Een bubbelbad bestellen kan eenvoudig vanuit huis. Bekijk online de mooie bubbelbaden voor 1 persoon en de baden voor 2 personen, afhankelijk van de ruimte die u heeft en het type bad dat u zoekt. Heeft u vragen over een van de bubbelbaden of whirlpools? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.